SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Hemofililer buluştu

Hemofililer buluştu

25 Ocak 2017 Çarşamba - 12:28




Merkezi Trabzon’a olan Karadeniz Hemofili Derneği, hasta bilinçlenmesini Uzungöl’de yaptı. Uzman doktorlar, hemofilide yeni tedavi yöntemlerini anlatt





Türkiye genelinde en aktif hasta derneği olan Karadeniz Hemofili Derneğinin kış okulu bu yıl Uzungöl’de yapıldı. Merkezi Trabzon’da olan Karadeniz Hemofili derneği; Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Rize ve Artvin’de faaliyet gösteriyor. Bu yılkı kış okulunda, özellikle genetik müdahaleler ile hemofilinin tedavi yöntemleri anlatıldı. Bu arada dededen toruna hemofili konulu bir anlatım da gerçekleştirildi. Toplunun hemofiliye bakışı da kış okulunun konuları arasında yer aldı. Karadeniz Hemofili Derneği başkanı Prof Dr Mehmet Sönmez, kış ve yaz okullarının çok yararlı bir sosyal aktivite olduğunu belirtti. Yönetim kurulu üyesi Osman Kenan Aksoy ise "Derneğin üyelerine her türlü sosyal sorumluluğu yerine getirdiğini belirterek bu tür eğitim etkinliklerimiz ile üyelerimizin hasta bilinci ve hastalık ile korunmalı olarak yaşama alışkanlıklarını kazandırıyoruz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap