SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Hayat

Hayat

08 Ekim 2017 Pazar - 08:41








Hayat okuduğunda, baktığında bir kelime; düşününce içinden çıkamadığın bir kavram. Her şeye rağmen yaşamanın ne kadar güzel olduğunu ve nefes almanın ne denli önemli olduğunu bize hissettiren duygu. Bir yerlerde tıkanıp kaldığında, içinden çıkamadığın durumlarda dahi bir gün bile isyan etmeden bu hayattan bir güzellik çıkarmak lazım.

En azından benim düşüncem bu. Hayatın çok da uzun olmadığını düşünerek keyif almak ve hiçbir şeyi ertelememektir hayat. Her gün aynı şeyi yapmaktan sıkılıyor musun? O zaman değişiklik yap. Bir kahve, bir alışveriş, bir sohbet gününü, anını ve belki de hayatını değiştirebilir. Kimi insan sıkıntısında, mutluluğunda yalnız kalmak ister.

Ben bunun tam tersiyim mesela. Böyle durumlarda arkadaşlarımla, dostlarımla sohbet etmek benim için paha biçilmezdir. Hayatı geç olmadan değerlendirmek gerek, zaman geçtikten sonra hiçbir şey ifade etmez hayat. Ahlarla vahlarla geçecek kadar uzun değil hayat. Gezin, eğlenin, dostlarınızla vakit geçirin, alışveriş yapın. Var olan duruşunuzu bozmadan hayattan keyif alın. Giden zaman geri gelmiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap