SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Engelli oğluyla yolun karşısına geçmeye çalışırken, minibüs çarpmasıyla öldü

Engelli oğluyla yolun karşısına geçmeye çalışırken, minibüs çarpmasıyla öldü

01 Temmuz 2022 Cuma - 20:14




Tokat'ın Erbaa ilçesinde yürekleri yakan trafik kazası. Engelli oğlu ile yolun karşısına geçerken minibüs çarpan 44 yaşındaki Samiye Çelenoğlu olay yerinde can verdi. Minibüs sürücüsü ise gözaltına alındı.





Tokat'ın Erbaa ilçesinde, zihinsel engelli oğlu Umut Can ile yolun karşısına geçmek isteyen Samiye Çelenoğlu (44), minibüsün çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Kaza, saat 16.00 sıralarında, D-100 kara yolunda meydana geldi. Zihinsel engelli oğlu Umut Can Çelenoğlu (12) ile yolun karşısına geçmeye çalışan Samiye Çelenoğlu´na, Mustafa Doğan (19) yönetimindeki 60 RG 491 plakalı minibüs çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Samiye Çelenoğlu, hayatını kaybetti. Umut Can Çelenoğlu ise kazayı yara almadan atlattı. İhbarla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İncelemelerin ardından Çelenoğlu´nun cansız bedeni, Erbaa Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kaza yerinden ayrılıp, 100 metre ilerideki Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne giden minibüs sürücüsü Mustafa Doğan ise gözaltına alındı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap