SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Boşanmak isteyen 58 yaş küçük karısını öldürdü!

Boşanmak isteyen 58 yaş küçük karısını öldürdü!

28 Haziran 2022 Salı - 13:55




79 yaşındaki adam, kendisinden boşanmak istediğini söyleyen 21 yaşındaki karısına, restorandaki dehşete düşmüş müşterilerin arasında kurşun yağdırdı.





21 yaşındaki kadının kendisinden 58 yaş büyük baskıcı kocasından boşanma çabaları ölümle sonuçlandı. Kan donduran olay Meksika'da meydana geldi. 21 yaşındaki Yrma Lydya, 79 yaşındaki Jesus Hernandez ile birlikte restorana gittiğinde bunun son günü olacağından habersizdi. Mexico City'deki bir Japon restoranına giderek, mekan içerisindeki özel odada çıkan çiftten Hernandez, karısını vurarak öldürüldü.

RESTORANDA YEMEK YERKEN TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Lydya, geçen Perşembe öldürüldüğünde Benito Juarez semtindeki mekanda yemek yiyordu. Çift, özel odada tartışmaya başladı. Kavgalar arka arkaya geldi, tartışma büyüdü, çift birbirine girdi. 79 yaşındaki Hernandez, üç el ateş ettiği torunu yaşındaki karısını göğsünden vurdu.

KORUMASIYLA KAÇMAYA ÇALIŞTI

Polis yetkililerinin açıklamasına göre hem Hernandez hem de koruması Benjamin, lüks bir araba ile olay yerinden kaçmaya çalıştı. Ancak polisler tarafından tuzağa düşürülen cinayet zanlısı ve koruması, çok geçmeden yakalandı. Korkunç olay burada da bitmedi. Polis raporlarına göre Hernandez, daha sonra memurlara onu serbest bırakmaları için rüşvet vermeye çalıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap