SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Arnavutköy’de taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Gerçek bambaşka çıktı

Arnavutköy’de taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Gerçek bambaşka çıktı

01 Temmuz 2022 Cuma - 17:34




Arnavutköy’de bir kadının taciz iddiası ortalığı karıştı. Daha sonra kadının, arkadaşı olduğu öğrenilen şahıstan kurtulmak için taciz bahanesi ürettiği ortaya çıktı.





Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın yol ortasında ağlayarak çevredekilerden yardım istedi ve tacize uğradığını söyledi. Çevredeki vatandaşların yardım etmeye ve sakinleştirilmeye çalıştığı esnada kendisini taciz ettiğini söylediği kişi gelerek kadının kocası olduğunu öne sürdü. Taciz şüphelisi ile vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Zaman zaman kavgaya dönen tartışma polisin araya girip tarafları karakola götürmesi ile son buldu.

POLİS ARAŞTIRMASINDA TACİZ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından yapılan detaylı çalışmada taciz olayının gerçeği yansıtmadığı tarafların başka bir konu yüzünden tartıştığı ve arkadaş olduğu, kadının o esnada kurtulmak için taciz bahanesi ürettiği ortaya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap