SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Alternatif enerjiye dikkat çekmek için yollarda

Alternatif enerjiye dikkat çekmek için yollarda

03 Temmuz 2015 Cuma - 16:59




Üzerinde güneş enerjisi panelleri bulunan bisikleti ile Fransa’dan yaklaşık 20 gün önce yola çıkan ve Kazakistan’a gitmeyi hedefleyen Fransız bisiklet





Fransa'dan Kazakistan'a pedal çeviriyor, amacı alternatif enerijiye dikkat çekmek. Güneş enerjisiyle hareket eden bisikletlerin yarıştığı "The Sun Trip" organizasyonu kapsamında Fransa 'nın başkenti Paris'ten 15 Mayıs'ta yola çıkan Pauline La Marnierre, Giresun'da belediyeyi ziyaret etti. Yorgun olduğu gözlenen La Marnierre, güneş panelleri, aküler ve eşyalarından dolayı pedal çevirmenin zor olduğunu belirtti. Pauline La Marnierre, Giresun’u çok beğendiğini belirtirken, Türkiye’de çok iyi karşılandığını söyledi. Mernierre, "Başka bir ülkeye gittiğim de tedirgin olabilirim ama Türkiye’de hiç bir şekilde tedirginlik yaşamadım ve beni çok iyi karşıladılar. Alternatif enerjiye destek olmak için yola çıktım. İnsanların alternatif enerji hakkında daha fazla projeye yönlenmesini istiyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap