SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 4 ayda 3 çocuğu öldü

4 ayda 3 çocuğu öldü

25 Mayıs 2015 Pazartesi - 12:47




Arpaçay'a bağlı Tomarlı köyünde Güler ailesinin 3 çocuğu, 7 ay önce yaptırdıkları odada ölmelerinin şokunu yaşıyor. Acılı aile, ölümlerin nedeninin ar





Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Tomarlı köyünde yaşayan Zeynep-Hacı Güler çifti, 4 ayda 3 çocuğunu kaybetti.Uyurken hayatlarını kaybeden 5 aylık Gözde, 3.5 yaşındaki Aybüke ve 5 yaşındaki Enes Güler'in ölümünün ardında aileyi son çocukları olan 6.5 yaşındaki Irmak'ı da kaybetme korkusu sardı.Çocuklarının hepsinin 7 ay önce yaptırdıkları odada yaşamlarını yitirdiğini söyleyen acılı baba Hacı Güler, "Çocuklarımın üçüde gündüz vakti uyuduktan sonra uyanamadı. Otopsi yapıldı ve çıkacak sonucu bekliyoruz. Ölüm nedenlerinin tıbbi olarak açıklığa kavuşsun istiyoruz. Eve girmeye korkar olduk. O odanın kapısını kapadık ve akrabalarımızda yaşıyoruz. Son çocuğumuzun ölmesini istemiyoruz. Yetkililerden yardım istiyoruz" dedi.Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerde alınan parça örnekleri sonrası ölüm nedenleri belirlenmeye çalışılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap