SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 10 gündür kayıptı... Yol kenarında bulundu

10 gündür kayıptı... Yol kenarında bulundu

15 Nisan 2019 Pazartesi - 17:32




Afyonkarahisar'da 10 gündür aranan Sait Erman'ın cesedi yol kenarında bulundu.





Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde 10 gündür aranan Sait Erman'ın (57) cansız bedeni, yol kenarında bulundu.

Çay- Bolvadin yolu üzerindeki tarlasına bugün saat 10.00 sıralarında gelen Samet Atmaca, tarlanın kenarında bir erkeğin hareketsiz yattığını gördü. Atmaca önce cep telefonuyla polise haber verdi, ardından da yakın noktada trafik kontrolü yapan jandarma ekiplerine durumu anlattı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. 

Ekipler yapılan incelemede, yerde yatan kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Birkaç günlük olduğu tahmin edilen cesedin üzerinden Sait Erman'a ait kimlik çıktı. Yapılan kimlik kontrolünde Sait Erman'ın 5 Nisan'dan bu yana kayıp olarak arandığı belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Sait Erman'ın cenazesi Çay Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Samet Atmaca, "Arabamı yol kenarına park ettim. Ekinleri incelerken çukurda bisikleti yanında olan cesedi gördüm. Önce çok korktum. Hemen arabamın yanına gelerek 155'i aradım. Daha sonra az ileride trafik kontrolü yapan jandarmanın yanına gittim, durumu bildirdim. Daha sonra yetkililer ve savcı geldi" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap