O şoför gözaltına alındı!
Olay, kent merkezinde yolcu otobüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öÄŸrenilemeyen ÅŸehit annesi, ücretsiz kartıyla halk otobüsüne bindi. Otobüs ÅŸoförü Eren Güngör ÅŸehit annesinin ücretsiz kartla otobüse bindirmek istemedi ve 2,5 lira otobüsü ücretini istedi. Ancak ÅŸehit annesi ücreti vermedi. Daha sonra Güngör ÅŸehit annesine hakaret etmeye baÅŸladı.
Åžehit annesi, “ Sen askerliÄŸini yaptın mı, biz bu vatana ÅŸehit verdik” demesi üzerine ÅŸoför Güngör” vermiÅŸ olabilirsin, bu otobüs mazot yakıyor, devletin Allah belasını versin” dedi. Otobüs de bulunan güvenlik kamerası görüntüsü sosyal medyada hızla yayılınca büyük tepki topladı.
Bunun üzerine Adana ValiliÄŸinin talimatı üzerine Adana Emniyet MüdürlüÄŸü AsayiÅŸ Åžube MüdürlüÄŸünce bahse konu görüntü incelendiÄŸinde, araç ÅŸoförünün Åžehit Aileleri ve Devleti alenen aÅŸağıladığı için araç sürücüsü Eren Güngör, Adana Cumhuriyet BaÅŸsavcılığından talimat alınarak, adli iÅŸlem yapılmak üzere gözaltına alındı.
Öte yandan, Eren Güngör’ün kullandığı halk otobüsünde trafik denetleme ÅŸube müdürlüÄŸünce eksiklikleri tespit edilerek, karayolları trafik kanuna istinaden idari para cezası uygulanırken, zabıta ekiplerince ÅŸahsın kıyafet eksikliÄŸi ve yolcuya kötü davranmaktan idari iÅŸlem baÅŸlatıldı.