SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Neredesin Züleyha!

Neredesin Züleyha!

15 Eylül 2017 Cuma - 11:17




Trabzon’un Araklı ilçesinde 11 Eylül’de kaybolan 27 yaşındaki Züleyha Alemdar’dan haber alınamıyor





HERKES ONU ARIYOR

Ülkemizde kayıp vakaları yaşamın acı bir gerçeği. Gün geçmiyor ki kayıp haberleri sosyal medyada ve basında yer almasın. Bu kez kayıp haberi Trabzon’un Araklı ilçesinden geldi. 11Eylül tarihinde Araklı ilçesi otogar karşısındaki evden çıkan ve Arsin minibüsüne binen 27 yaşındaki Züleyha Alemdar’dan haber alınamıyor. Züleyha’yı bulmak için bütün aile seferber olmuş durumda...

KEDİSİNE ÇOK ÜZÜLDÜ

Üniversite mezunu kardeşinin çok duygusal bir yapıya sahip olduğunu belirten abla Ayşenur Alemdar ise İzmir’den gelerek arama çalışmalarına katıldı. Abla Alemdar kardeşi Züleyha’nın kaybolmadan kısa bir süre önce çocukların arasında hırpalanan yavru bir kediyi sahiplendiğini ve çok sevdiği kedinin kaybolmasına üzüldüğünü belirtti.

TELEFONU EVDE BIRAKTI


Züleya Alemdar’ın evden çımadan öce telefonu evde bıraktığını dile getiren abla Ayşenur Alemdar “Kardeşimi gören mutlaka bize ulaşsın.Bana tek bir fotoğraf yeter.Yeter ki nerde olduğunu bileyim.” şeklinde gözyaşı döktü.Züleyha’nın arkadaşları ve yakınları da sosyal medya üzerinden örgütlenerek arama çalışmalarını sürdürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap