SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Fındığı hurdaya verdiler!

Fındığı hurdaya verdiler!

Karadeniz Özel

15 Eylül 2017 Cuma - 11:45




Trabzonlu fındık üreticisi Selahattin Sarıyıldız, fındığını tüccara satamayınca çareyi fındığını hurda ile takas etmekte buldu.





HURDA İLE TAKAS YAPTI

Fındığını kuruttuktan sonra araca yükleyip satmak için tüccar gezen Trabzonlu fındık üreticisi Selahattin Sarıyıldız fındığı istediği fiyattan satamayınca ilginç bir yöntemle değerlendirdi. Fındığı satıp arabasının tamirlik işlerini yaptırmayı düşündüğünü söyleyen Sarıyıldız, “Fındığı istediğim fiyattan satamadım. Tüccar fındığımı beğenmedi. Bende fındığımı doğrudan hurdacıya getirdim” dedi.

HURDACI ŞAŞKIN

Hurda dükkânı sahibi Cemil Özmen de hayatında ilk defa böyle bir olayla karşı- laştığını belirterek, “Bunca yıldır esnafım ilk defa fındık karşılığında hurda satıyorum. Arkadaşlar çekti arabayı dükkânın önüne ‘fındık alır mısın’ dediler. Ben de burası hurdacı dükkânı fındık tüccarı değiliz. Karşılığında para değil buradan ancak hurda alabilirsiniz dedim” diye konuştu.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap