SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Recep İvedik 7 vizyona girmeyecek! İşte yayınlanacağı platform

Recep İvedik 7 vizyona girmeyecek! İşte yayınlanacağı platform

07 Haziran 2022 Salı - 18:32




The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, 7 Haziran Salı günü Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen basın toplantısında heyecanla beklenen Disney+ ile ilgili merak edilen detayları paylaşarak platformun Türkiye’ye özel çalışmalarını da açıkladı. Şahan Gökbakar'ın hazırlıklarına başladığını duyurduğu "Recep İvedik 7" filmi Disney Plus Türkiye'de yayınlanacak.





The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+ 14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlıyor. 170'i orijinal 1000'den fazla film ve 16.000'in üzerinde bölümden oluşan 400’den fazla dizi, belgesel ve özel içerik arşivi ve güçlü yerli orijinal yapımlarıyla Türkiye’deki izleyicisiyle buluşacak Disney Plus'ta, Recep İvedik'in film serisi "Recep İvedik 7" de yer alacak.

Şahan Gökbakar'ın hem senaryosunu yazdığı hem de oynadığı "Recep İvedik 7", böylelikle serinin sinemalara uğramadan bir yayın platformunda yayınlanan ilk filmi olacak. "Recep İvedik 7" filminin ne zaman platformda yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.

DİSNEY PLUS'TA YER ALACAK PROJELER

Disney+ ile yerli orijinal içerikler hem Türk izleyicisiyle hem de dünyanın birçok ülkesindeki izleyicilerle buluşturulacak. Kaçış’ın yanı sıra, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Dünyayla Benim Aramda, Timuçin Esen’in başrolde olduğu Gri ve Pınar Deniz’in başrolde olduğu Avcı kod adlı diziler ile Recep İvedik 7 ve Kral Şakir Geri Dönüşüm filmleri platform açıldıktan kısa süre sonra yayına girecek. Henüz ön çalışmaları ve sözleşme süreçleri devam eden farklı yerli yapımlar da izleyicilerin karşısında olacak.

Şahan Gökbakar, Mart ayında sevenlerini heyecanlandıran bir paylaşım yaparak Recep İvedik 7 senaryosuna başladığını duyurmuştu. Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Gökbakar, ''👑Recep İvedik 7👑 çok yakında Disney+ da! @disneyplus @disneyplustr @cenksoner @mehmeticagasioglu'' ifadelerine yer verdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap