SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Microsoft, müjdeyi verdi

Microsoft, müjdeyi verdi

30 Ağustos 2015 Pazar - 16:43




Windows 10 Ev kullanıcıları bundan böyle “Otomatik Güncelleştirmeleri Engelle uygulaması” ile otomotik güncelleştirmelerin yüklenmesinin de önüne geçm





 Belki şaka yaptığımızı düşünebilirsiniz; lakin bu anlattıklarımız gerçek.Windows Mağazası üzerinden indirilen uygulamaların otomatik güncelleştirme sorununu ortadan kaldırmış olacağız. Bunun için Windows’unuzun en son ki güncelleştirmeyi almış olması gerekiyor.Buraya kadar her şey tamamsa Windows Mağazası ayarlarına geleceğiz. Burada; “Uygulamaları Güncelleştirme” bölümünü “Kapalıya” getireceğiz.Sürekli internetin kotasını yiyen güncelleştirme sorunundan da böylelikle kurtulmuş olacağız. Yeni güncelleştirme ile böyle bir özelliğin gelmesi bizlerce güzel bir yenilik olmuş.Öte yandan Microsoft; Windows 10 Ev Kullanıcılarının gönlünü hoş tutmaya devam ediyor. Yaşanan sorunlar da kullanıcıların kendileriyle irtibata geçmesini isteyen Microsoft; yeni sürprizlerle karşımıza çıkabilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap