SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Instagram hikâyelere yeni özellik

Instagram hikâyelere yeni özellik

17 Eylül 2017 Pazar - 15:22




nstagram, hikâyelerin Direct üzerinden paylaşma özelliğini kullanıma sunduğunu duyurdu





Instagram, hikayelerin Direct üzerinden paylaşma özelliğini kullanıma sunduğunu duyurdu. Artık insanlar bir hikayeyi, sağ alt köşedeki Direct simgesine tıklayarak arkadaşlarına veya gruplara doğrudan gönderilebiliyor.

Instagram'ın Hikayeler özelliği geçen yıl kullanıma sunulduktan sonra kısa sürede insanların en çok önem verdiği kişiler, ilgi alanları ve markalarla daha yakından bağlantı kurmasını sağlayan bir yer haline geldi. Başkalarının hikayelerinin Direct üzerinden paylaşılmasını sağlayan bu özellikle Instagram önemli anların paylaşılmasını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Orijinal hikaye Instagram'a yüklendikten 24 saat sonra Direct üzerindeki mesajlaşmadan da kayboluyor. Hikayelerinin başkaları tarafından Direct'te paylaşılmasını istemeyen insanlar hikaye ayarlarından bu seçeneği kapatabiliyor. Ayrıca hesabı gizli olanlar için Direct üzerinden paylaşılan hikayeler, diğer paylaşımlarda olduğu gibi yalnızca takipçileri tarafından görüntülenebiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap