SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > 3. Köprü haritalara eklendi

3. Köprü haritalara eklendi

26 Ağustos 2016 Cuma - 16:44




Bugün itibarıyla vatandaşlar tarafından kullanılabilecek olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bağlantı yolları haritalara eklendi.





Google Haritalar ve Yandex Maps uygulamalarından, 3. Köprü görüntülenebiliyor. Konuyla alakalı Apple'ın harita uygulamasında ise henüz bir gelişme yok.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü artık harita uygulamalarına da eklendi. Google Haritalar ve Yandex Haritalar'da köprü ve bağlantı yolları görüntülenebiliyor.

Hem Google'da hem de Yandex'te yol tarifi alınabiliyor. Ayrıca rotanızın, geçtiğiniz köprüye göre kaç kilometre olduğunu da görüntüleyebiliyorsunuz. Böylece gitmek istediğiniz yerin, Yavuz Sultan Selim Köprüsünü tercih ettiğiniz takdirde kaç kilometre uzayacağını veya kısalacağını görebiliyorsunuz.

Apple'da Yavuz Sultan Selim Köprüsü yok!

Diğer taraftan Apple'ın harita uygulamasına köprü ve bağlantı yolları hala eklenmedi. Köprünün resmi açılışının gerçekleşmesinin akabinde, yeni yolların Apple haritasına da eklenmesi bekleniyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap