SON DAKİKA



Haber > Spor > Zor sorular...

Zor sorular...

29 Ocak 2015 Perşembe - 11:04








Son dönemlerde Trabzonspor adına mı, futbolcular adına mı, teknik adamlar adına mı çalışıyor, sizleri bilemeyiz ama bizler bunu çözemedik. Kimden mi bahsediyoruz? Trabzonspor'un transferlerinde etkin rol oynayan menajer Metin Korkmaz'dan. Trabzonspor Mithat Halis'ten kurtuldu derken şimdi de Metin Korkmaz türedi kulübün başına. Kimdir bu Metin Korkmaz, araştırılması için, kuzumuza küçük bir görev verdik. Kuzumuz aldığı görevi ifa ettikten sonra servisimize geldi. Bakın kuzumuz neler söyledi? "Ben biliyorum ve soruyorum: Metin Korkmaz ile Ersun Yanal arasındaki ilişki nedir? Metin Korkmaz Trabzonspor adına mı transferlerde etkin rol oynuyor? Korkmaz'ın Trabzonspor'la ilişkisi nedir?" Kuzumuz iddialı sorular sordu. Mutlaka cevapları da kendisinde saklıdır. Bakalım kuzumuzun sorularının muhatapları, sorulanlara cevap verecekler mi?

DEĞERİ ANLAŞILDI

İyi ki Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nda görev almış. Almasaydı adeta yandı gülüm keten helva. Kendisi görünmeyen kahramandır. Vitrinde olmayı sevmediği gibi, şunu ben yaptım, onu ben getirdim havasında ve cakasında olmamıştır. Mütevazılığının yanında sevgi ve saygıyla doludur. Başkan adayı olarak yola çıkmıştı ama oyun bozan, bölücü, yıkıcı olmamak için şimdiki yönetim kurulunda Nevzat Yılmaz, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başkan yardımcılığı görevine getirildi. Ona da sesi çıkmadı. Yılmaz, cemiyetin işleyişinde önemli bir isim. İnsanlarla diyaloğu, yardımlaşması ve paylaşımı mükemmel olduğu için çok seveni vardır. Bugün Gazeteciler Cemiyeti'ne siyasi ve bürokrasi kimliğiyle kim gelirse gelsin bunda mutlaka Nevzat Yılmaz'ın imzası vardır. Yılmaz'ın, cemiyet hakkında yapılan ağır eleştiriler karşısında, hoşgörülü duruşuyla hareket etmesi üyeler tarafından da takdir edilir. Cemiyetin önümüzdeki dönem yapacağı genel kurulda Nevzat Yılmaz başkan adayı olacak gibi hazırlıklarına ve çalışmalarına şimdiden başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap