SON DAKİKA



Haber > Spor > Zağnos hak etti

Zağnos hak etti

18 Nisan 2017 Salı - 10:35








Gerek teknik ekip gerekse futbolcu kadrosuyla bu yıl A’dan Z’ye her kesimin beğenisini kazanan Zağnosspor play-off’un bitimine iki hafta kala şampiyonluk mutluluğu yaşadı.

Sürpriz çıkmadı. Gerek lig maratonunda gerekse play-off’ta bileği bükülmeyen Zağnosspor her iki maratonda yalnızca 1 yenilgi alarak şampiyonluğunu ilan etti. Teknik ekip ve futbolcu kadrosuyla rakiplerine göre iki gömlek daha üstün olan Kırmızı-Mavililer 1 yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Ligi’ne adını yazdırırken Zağnos bu zorlu maratonda doğru işleri sahaya yansıtarak bu mutluluğa erişti.

Tecrübeli ve kaliteli oyuncuların bir arada olduğu Zağnosspor’da oyuncular sezon başında birbirlerine saygı duyarak sahada gereken yardımlaşmayı yaparak bu günlere ulaştı. Saha dışına da bu birlikteliği taşıyan Kırmızı-Mavililer şımarmadan her maça final havasıyla çıkıp şampiyonluğu ne kadar istediğini gösterdi. Bu zorlu maratonda kuşkusuz teknik ekip ve iyi bir eğitmen olan antrenörleri Mehmet Derya Mazlum’un hakkını vermeden geçemeyiz. Trabzon’un son yıllarda yetiştirdiği önemli teknik adamlardan biri Derya hoca. Eğitmen olmasının verdiği avantajı da kullanan Mazlum öğrencilerinin sadece futboluyla değil sosyal ve kültürel gelişimleriyle de yakından ilgilenerek yıllardır kaçırdığı bu mutluluğu yaşadı. Zağnosspor ekip olarak bütünüyle bu mutluluğu sonuna kadar hak ederek elde etti. Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

Bir de dipnot eklemekte yarar var. Bölgesel Amatör Lig o kadar gereksiz bir lig ki adeta Trabzon futboluna vurulmuş bir tırpan. Bu ligde yer alan ekipler 1 yerine 2 harcama yaparak ilk yılında 3.Lig’e çıkacak ki işe yarasın. Aksi takdirde ya küme düşüyorsun ya da BAL’da kalarak büyük bir külfetin altında kalıyorsun.

Bunu da hiçbir kulüp kaldırabilecek düzeyde değil. Play-off’ta artık ekipler ikincilik için mücadele edecek. Puanların birbirine yakın oluşu heyecanı artırırken bu yarışta oyunculara bir mesajım olacak. İddianın arttığı ortamda tartışmaların, kavgaların da arttığını her zaman görmüşüzdür. Özellikle de sahada bir şey yapmamasına rağmen suçu başka yerde aramaya kalkanlara bu mesajım... Enerjinizi yanlış yerlere değil de sahaya yansıtmayı denerseniz daha başarılı olabilirsiniz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap