SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal neşteri vuruyor

Yanal neşteri vuruyor

30 Ağustos 2016 Salı - 14:29




Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni bir takım kurmanın sıkıntılarını yaşarken, milli ara sonrası Osmanlıspor ile oynanacak olan karşılaşmad





Spor Toto Süper Lig'e 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak başlayan Trabzonspor'un ilk iki maçta ortaya koyduğu futbol pek mutlu etmese camia gelecek adına umutlu. Yeni kurulan bir takım olmaları nedeniyle sancılı bir süreç yaşayacaklarını her fırsatta dile getirerek sabır ve destek isteyen deneyimli Teknik Direktör Ersun Yanal, milli ara sonrası oynayacakları Osmanlıspor maçında bazı bölgelerde değişikliğe gidebileceğinin sinyallerini verdi. Özellikle forvet hattında ve kanatlarda sorun yaşadığı gözlenen Karadeniz ekibi sağ kanat için alternatif bir isim almak için yoğun bir trafik yaşarken, milli arada açık kapatmak için sıkı bir çalışma içine giren Güney Koreli oyuncu Suk'un ilk on birde başlaması bekleniyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ilk iki maçta yedek başlayan yeni transferlerden Luis Ibanez, Metus Bero ve Suk'a milli arada eksiklerini gidermeleri için özel program uygulayacak. Söz konusu oyuncuları performanslarına göre ilk on birde başlatarak bir an önce takıma adapte olmalarını sağlamayı hedefleyen tecrübeli teknik adamın, sahalarında oynayacakları Osmanlıspor karşısında bazı isimlerin mevkilerinde değişiklik yapması bekleniyor. Kamp döneminde Yusuf Erdoğan, Güray Vural, Mustafa Akbaş gibi isimleri farklı bölgelerde deneyen Yanal, milli arada takımı sıkı bir çalışma temposunun içine sokacak.

N'Doye Belirsizliği

Kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen ve antrenmanlara çıkan Dame N'Doye konusunda belirsizlik sürüyor. Yıllık 2 milyon 500 bin Euro kazanan oyuncu için bazı kulüpler devreye girse de somut adım atılamadı. Bordo-mavili kulüpten aldığı rakamı alamadığı için gitmeye sıcak bakmayan oyuncu Trabzonspor'un yıllık 1 milyon 600 bin Euro teklifine ise şimdiye kadar sıcak bakmazken, yapılan görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Karadeniz ekibinde Cardozo ve N'Doye konusunda bugün veya yarın sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap