SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal derbinin şifresini çözdü

Yanal derbinin şifresini çözdü

21 Ekim 2016 Cuma - 18:44




Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, Galatasaray derbisi ile yatıp kalkarken Akhisar maçının ardından Galatasaray’ın bütün maçlarını analiz ed





Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma öncesinde de tüm planlarını puan veya puanlar için yapan Yanal, derbi hazırlıklarında da oyuncuları ile tek tek ilgilenip özel taktikler veriyor. Tecrübeli teknik adam, derbi öncesinde özellikle savunma ve orta saha oyuncuları ile de yakından ilgilenirken Galatasaraylı oyunculara bu bölgelerde fazla hareket alanı bırakılmamasını istedi. Yanal; Bruma, Eren Derdiyok, Yasin ve oynaması halinde Podolski dörtlüsüne de özel önlemler alıp rakibin ileri uçtaki etkinliğini de minimuma indirmeyi planlıyor. Galatasaray’ın ataklarını yönlendiren eski öğrencisi Selçuk İnan’a da yakın markaj uygulatacak olan Yanal, orta alanda direnç gösterip ayakta kalmaları gerektiğini söylüyor.   Yanal, rakiplerinin ligin ilk haftasından itibaren istikrarlı bir kadro şablonu oluşturmasının dezavantajları olduğunu ancak takım halinde yüreklerini ortay koymaları halinde sahadan istedikleri sonuçla ayrılacaklarını da oyuncularına söylerken, “Bu maç bizim ayağa kalkma maçımız. Bunun için yüreğinizi ortaya koyun” dedi. Oyuncularından her bölgede yardımlaşmalarını isteyen Yanal, Galatasaray’ın aksayan yerleriyle ilgili olarak da hem orta saha hem de forvet oyuncularına sorumluluklar yükledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap