SON DAKİKA



Haber > Spor > Volkan Şen büyük kazanç

Volkan Şen büyük kazanç

10 Eylül 2017 Pazar - 09:09








Trabzonspor 50. yılında şampiyonluk hedeflerken 1. transfer dönemi sona erdi. Bordo-Mavililer kadrosuna yaptığı takviyeler kimilerinin hoşuna giderken kimileri de bu duruma tepki gösterdi. Özellikle Burak Yılmaz’ın transferinin ardından bazı kesimler futbolcuların maliyetlerini eleştirirken Sosa transferinde de aynı sesler yükseldi. Bana göre Trabzonspor son günde kadrosuna kattığı Sosa transferi pahalıya mal olmuşsa bile bu futbolcunun kalitesi ortada.

Beşiktaş’ta neler yaptığını herkes biliyor. Yapılacak ödemenin karşılığını verecektir. Sosa transferi yarım sezonluk olurken ailesi Trabzon’u beğenmesi durumunda ikinci yarıda da takımda kalacağı söyleniyor. Bunun yanında Finansal Fair Play’den dolayı bu transferde böyle bir yol izlendiğini düşünüyorum. Gelelim geçmiş dönemlerde Trabzonspor formasını giyen, kendisine tepki gösterildikten sonra sahada ağlayan Volkan Şen’e. Kimileri bu transferi onaylamazken kimileri ise takıma katkı sağlayacağına inanıyor.

Bende takıma katkı vereceğine inananlardanım. Belki de Trabzonspor’un bu sezon kadrosuna kattığı en önemli transferdir Volkan Şen. Volkan, onur ve gurur meselesi yaptığı zaman Türkiye’nin en iyi kanat oyuncusu olduğu ortadadır. İyi oyuncular manyak olurlar. Volkan’da manyak oyuncudur. Dediğim gibi Volkan onur ve gurur mücadelesi yaparsa hem Türk Milli takımına hem de Trabzonspor’a büyük faydaları olacaktır.

Yetenekler doğuştan olur, sonradan yetenek olmaz. Bu çocukta doğuştan yetenek var. Yetenekli oyuncular asla kayıp olmazlar. Volkan Şen günlük değerine taşırsa Trabzonspor takımının şampiyonluğa oynamasında büyük katkı sağlayacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap