SON DAKİKA



Haber > Spor > Van der Vaart seferberliği

Van der Vaart seferberliği

01 Nisan 2015 Çarşamba - 09:23




Hamburg'dan ayrılması kesinleşen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu ile masaya oturacak olan Fırtına işi bitirmek istiyor. Hollandalı süper yıldız sezon





Yine, yeniden Van Der Vaart... Trabzonspor ondan vaz geçmiyor... Bordo-Mavili takım sezon sonunda Vaart'ı kadroya katmak için elinden geleni yapacak...

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam edenTrabzonspor'a bir süredir gündeminde olan Van der Vaart'tan müjdeli haber geldi. Hollandalı futbolcununun formasını giydiği Hamburg'un sportif direktörü Beiersdorfer birkaç gün önce "Rafael van der Vaart bizimle sözleşme yenilemeyecek ve sezon sonunda ayrılacak" demişti. Daha önce başkanın çok istediği ama Halilhodzic'in veto ettiği futbolcu, teknik direktör Ersun Yanal'ın gelecek sezonki planlarında önemli yer tutuyor. Fırtına'nın yakında masaya oturacağı her türlü fedakarlığa hazır olduğu bildirildi. Vaart'ın, vatandaşları F.Bahçeli Kuyt ve G.Saraylı Sneijder'den Türkiyehakkında olumlu şeyler duyması, Trabzon'a transferinde önemli bir koz olarak gösteriliyor.

2. Hollandalı olacak

Van der Vaart bordo-mavili ekibe gelirse, Trabzon'da 2006-07 sezonunda oynayan Kiki Musampa'dan sonra, kulüp tarihindeki ikinci Hollandalı unvanını kazanacak. Hamburg ile 192 maça çıkan Vaart 66 gol attı ve 54 de asist yaptı. 32 yaşındaki yıldız sol ayağını çok iyi kullanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap