SON DAKİKA



Haber > Spor > Uzaktan kumandayla kulüp yönetilmez

Uzaktan kumandayla kulüp yönetilmez

25 Kasım 2015 Çarşamba - 09:47




Celil Hekimoğlu’nun listesinde yer alan Kemal Halil, çarpıcı açıklamalarda bulundu.





ASKER ARKADAŞIM

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu’nun listesinde yer alan işadamı Kemal Halil yaklaşan genel kurul öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Adayı Celil Hekimoğlu ile askerlik döneminde başlayan bir dostluğu bulunduğunu dile getiren Halil, “Kendisiyle asker arkadaşıyız. Celil Bey bu seçimde aday olunca birlikte yola çıktık. İnşallah seçimi kazandığımızda Trabzonspor’a ne kadar katkı verebilirsek maddi ve manevi desteğimizi sunacağız. Allah hepimizin yolunu, bahtını açık etsin” dedi.

YÖNETİM ŞEKLİ

İçinde bulunduğu yönetim kadrosunun Trabzon’a ve Trabzonspor’a hizmet edecek bütün nitelikleri taşıdığını kaydeden Halil şunları söyledi: “Hangi işi yaparsanız yapın o işten anlamanız gerekiyor. Sayın Celil Hekimoğlu çocukluğundan beri futbolun içinde olan bir arkadaşımız. Trabzon’da yaşıyor, kentin en sevilen, en dürüst, en akıllıve en çalışkan iş adamlarından bir tanesi. Bir işi yönetmenin şekli vardır. Uzaktan kumandayla kulüp yönetilmez” diye konuştu.

DESTEK BEKLİYORUZ


Camianın tüm unsurlarından bu yolda destek beklediklerini vurgulayan Halil, “Taraftar ve üye arkadaşlarımız bu seçime kişilere duyulan sempati gözüyle bakmasınlar. Gelecek olan ekip ne verebilir ne veremez bunu iyi ölçüp biçsinler, ondan sonra karar versinler. Çok büyük bir yükün altına girdik ama başaracağımızdan kuşkumuz yok. Üyelerimizden de bizi destekleyip oylarını ona göre vermelerini rica ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap