SON DAKİKA



Haber > Spor > Uyuyan hoca ruhsuz futbolcular

Uyuyan hoca ruhsuz futbolcular

02 Ekim 2016 Pazar - 10:00








İki takım da maça temkinli başladı. Ersun hoca geçen hafta kazanan aynı takımı sahaya sürdü. İlk yirmi beş dakika her iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı. İlk yarıda Trabzonspor orta sahada Mehmet Ekici, Okay‘ın yapmış olduğu paslaşmalardan; önce Mehmet, sonra Okay ve Suk ile girdiği gol pozisyonlarını değerlendirmedi. Arkasından son dakikada Traore’nin şutunu Onur çıkarttı. İlk yarıda biraz daha iyi oynayan takım Trabzonspor olarak göründü. İkinci yarıda ise Alanyaspor deplasmanının kopyası gibi bir maça dönüştü. Yine Trabzonspor oyundan tamamen düştü. Karabükspor sağ taraftan İlhan, önde Yatabare ve Traore ile Trabzonspor kalesinde çok etkili olmaya başladılar. Trabzonspor’un orta sahası ve defansı adeta dökülürken, eski oyuncumuz Yatabare tarafından atılan gol ve hemen arkasından Yatabare’nin ortasında direkten dönen şut kalemizde ikinci gol oldu. Artık tamamen oyun Karabük lehine çalışmaya başladı. Karabüksporlu oyunculardan Poko’nun da iyi oyunuyla, Trabzonspor’un orta sahası ve defansı hallaç pamuğuna döndü. Sol taraftan İlhan ve Yatabare Trabzonspor’un sol tarafını adeta felç etti. Önde hiç top tutamayan Trabzonsporlu futbolcular ikinci yarıda adeta ruhsuzları oynadı. Maçın ikinci yarısı tamamen Karabükspor’un oyunuyla geçti.

Böyle rezil bir takım görüntüsü verdi Trabzonspor. Not: İkinci yarıda Okay’ın oyundan çıkışına anlam veremedim. Oyuna sonradan giren Onazi ve Castillo hiç etkili olmadılar. Onazi’nin kaptırdığı topla da kalemizde üçüncü golü gördük. Uyuyan bir teknik direktör, sol taraftaki faciayı göremeyen bir hoca, sağda ruhsuzları oynayan bir oyuncu grubu vardı. Not: Mehmet Ekici’nin taç kenarlarında ne işi var? Hocanın bu oyuncuyu uyarması gerekir. Okay oyundan alınmamalıydı. Yapılan değişiklikler tamamen yanlış, oyuna giren oyuncuların hiçbir katkıları yok. Sanki afyon yutmuş gibi sahada uyuyan, gezen ruhsuz bir takım vardı. Yazıklar olsun. Karabükspor takımı da yeni kurulmuş bir takım. Trabzonspor’un, bütçesinin onda biri kadar olmayan bu takımdan 4-0 gibi mağlubiyet alması çok acı vericidir. Uyuyan hoca ve ruhsuz futbolcular...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap