SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta işi transfer

Usta işi transfer

28 Temmuz 2016 Perşembe - 09:14




Atalanta, Werder Bremen ve Sparta Prag’ın tekliflerine rağmen Trabzonspor’u tercih eden Durica, kendisini Başkan Muharrem Usta’nın ikna ettiğini söyle





Trabzonspor’un yeni transferi Jan Durica, bordo-mavili kulübe transfer olmasındaki en etkili ismin Başkan Muharrem Usta olduğunu açıkladı. İtalya’dan Atalanta, Almanya’dan Werder Bremen ve Çek Cumhuriyeti’nden Sparta Prag ile görüşmesine rağmen Trabzonspor’u tercih eden 34 yaşındaki futbolcu en doğru kararı verdiğine inandığını söyledi.

 Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın kendisini ikna eden kişi olduğunu belirten, Durica, eşiyle birlikte konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 34 yaşındaki futbolcu, “Kulüp başkanı bana darbe girişimini çok abartmamak gerektiğini söyledi. Trabzon’da ailemle birlikte huzurlu bir yaşantı sürmem için herşeyi yapacaklarının teminatını verdi” şeklinde konuştu.  

 Kafaya taksam evden çıkmam!

 Durica’nın eşi Magdalena Sebestovou ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Artık dünyanın her yeri tehlikeli. Bunu kafaya takacak olsaydım, evden çıkmamam gerekirdi. Darbenin ardından ortalığın sakinleştiğini duyduk. Bir de biz İstanbul ya da Ankara’ya gitmiyoruz. Buralar küçük şehirlerden daha tehlikeli.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap