SON DAKİKA



Haber > Spor > Umutlar yeşerdi

Umutlar yeşerdi

10 Aralık 2015 Perşembe - 11:10








Trabzon 1.Amatör Küme A ve B Grubu’nda son hafta karşılaşmalarının ardından her iki grupta da galibiyeti bulunmayan Söğütlüspor ile Akçaabat Tütünspor elde ettikleri galibiyetlerle devreye umutlu girdiler. Genç ağırlıklı kadrolarla mücadele eden iki Akçaabat temsilcisi küme yarışına da heyecan getirdi.

Bu sonuçlar kuşkusuz bütün ekiplerin de planlarını bozdu. A Grubu’nda Söğütlü’nün, B Grubu’nda ise Akçaabat Tütünspor’un devreye galibiyetle girmeleri umut ışığı olurken bu takımlar transfer döneminde genç kadrolarına bir iki takviye yapmaları halinde kümede kalma umutlarını artırabilirler. Aksi takdirde bu galibiyet bu takımlar için yeterli olmayacaktır. Küme hattında yaşanan heyecanın yanı sıra play-off potasında da durum çok farklı değil.

A Grubu’nda Yalıspor, Hekimoğlu Doğanspor, Sürmenespor, Beşikdüzü ve CMZ Derecikspor diğer ekiplere göre daha zengin ve daha kaliteli kadrolara sahipler. Yeni Pelitli, Gençlerbirliği Beşirlispor’un play-off’u bu yapılarıyla zorlamaları imkansız gibi. A Grubu’na göre daha denk ekiplerinden oluşan B Grubu’nda da Şalpazarı, Erdoğdu, Akçaabat Sebatspor, Yolspor ve Büyükliman Belde ilk 5’i çekiyor olsalar da Bahçecik gerek kadrosuyla gerekse tempolu futboluyla play-off’u zorlayacak görüntüde. Akçakale Kanuni Yeşilköy ve diğerleri için play-off mucizelere kalmış gibi gözüküyor.

Bu ekiplerin play-off’tan çok küme yarışı için önlem almaları gerekiyor. Aksi takdirde her şey çok geç olabilir. Devre neler getirir bilinmez ama ilk yarıda aşağı yukarı belirlenen tablonun ekiplerde büyük bir değişiklik olmadığı takdirde çok da değişeceğini düşünmüyorum. Devre her anlamda bütün takımlar için yeni bir umut olacak. Yeni bir hazırlık dönemi, yeni bir motivasyon. Bu arayı yatarak değil de çalışarak geçirecek ekipler kuşkusuz ikinci yarıda bunun karşılığını alacaklar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap