SON DAKİKA



Haber > Spor > Ümit fakirin ekmeği

Ümit fakirin ekmeği

10 Nisan 2017 Pazartesi - 10:35








Süper Lig'de artık son haftalar ve kritik yerde bulunan iki takım... Her iki takım son sıralarda yer alırken 20 puanla son sırayı paylaşıyor. Artık kıvırmanın zamanı geçti, 'iyi oynadık atamadık, şutlarımız direklerden döndü, son pozisyonları iyi değerlendiremedik, 10 numaramız yok...' gibi klasik cümlelere artık alıştık.

Şimdi bu klasik cümlelerin ne söylenme zamanı ne de söyleneceği gün. Önümüzde bu maçın ardından 7 hafta kalmakta ve tüm maçlara talip olmamız gerekiyor.

Arayı kapatmak çok zor ancak bu zoru her iki ekip de başarmak için ilk sınavı vermek zorunda. Yenilen yandı, başka çaresi yok. Karaman'ın bundan sonra “Hala her şey bitmedi” diyemeyeceği bir maç bu maç. İlk yarının ilk dakikalarına Rizespor golle başladı. Süleyman'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Kweuke ağlara gönderince Rizespor karşılaşmaya 1-0 önde başlamış oldu.

Avantaj mı? Evet. Rakibin yükleneceğini düşünecek olursak büyük avantaj ve nitekim öyle oldu. Rizespor'un zaman zaman Edomwonyi ve Süleyman ile yakaladığı pozisyonlar oldu. Tabii iş bitirici futbolcu olmaması skorun artmasına engel.

İlk yarıda ev sahibi ekip Magane ve Renan Deniz ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremediği gibi, Rizespor da Edomwonyi ve Süleyman'la istediği gollere ulaşamadı. İkinci yarının özellikle ilk dakikalarında ev sahibi etkiliydi.


  1. dakikada kaçırılan golden sonra Rizespor 68. dakikada serbest vuruştan Saddane'nin mükemmel golüyle rahatladı. Savunmadaki Saddane, Yokoubi ve Robin üçlüsünü Adanaspor forvetleri geçemedi. 86. dakikada Petrucci sezonun ilk golünü inadı ile Adanaspor savunmasını geçerek ağlara gönderince Rizespor'a ümit doğdu. Ümit fakirin ekmeği. İşte bu ekmeği nasıl yiyeceksin önemli olan bu.

Futbol olarak çok iyi mücadele olduğunu kimse söyleyemez; ancak iyi futbol iyi sonuç vermediğine göre, skor önemli.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap