SON DAKİKA



Haber > Spor > Ula siz hangi köydensiniz?

Ula siz hangi köydensiniz?

01 Eylül 2016 Perşembe - 10:30








(Üç hafta önce yazmış, yayınlamaya sıra getirememiştim.) Çok sağlam sözleşmesi var Onur’un. Pazarlayıp elden çıkarmak istediler fakat sevenleri müsaade etmedi. Çocuk da sahiplendi Trabzon’u, yedeğinden iş çevirdiler. Pekala ucuz maliyetli, alt yapı çocukları bekleyebilirdi arkada. Hepsini yok ettiler, bir vasat kaleciyi kulübeye soktular... Aykut, Yumlu, Akbaş, Akakpo, Uğur ve de hepsi bulunduğu her takımda oynamış futbolcu iken bir şekilde yer açtılar, 34'lük stoper aldılar. Aynı şekilde yıllardır her bulunduğu takımda oynayan bir futbolcu Zeki. Semih çocuk yedeği olabilirdi ama olmaz, transfer diye bir şey var futbolda. Çocuğu yok edip alışveriş yapacaklar...

Borç 800 milyonu aştı! Ne olacak canım, borç yiğidin kamçısıdır... Usta başkanın kurtarıcı transferiydi Güray. Yusuf da oynuyordu bir şekilde. Çark dönecek ya! Sırbistan’dan yıldız kaydırdılar... Ederinin on katına Aytaç’ı Ersun hocamız aldırmıştı. Bal ligi kalitesinde Okay’ı S.Hurma profesörü çakmıştı... Ekici'ye laf söyleyen çarpılır. Bize göre ülkenin en iyi orta saha futbolcusu. Sorun senin nasıl kullandığında, yanında, etrafında kimleri oynattığında, sistem taktik oyun kurgunda... Geçen senenin en iyi çıkışını yapan üstelik üzerine koyma ihtimali yüksek Ramazan ve Yusuf Yazıcı varken, üç formaya beş alternatif hazırken, Onazi ve Bero ne alaka? En azından 20 milyon tl daha çıktı kasadan. Avrupalı aptal, takımında oynarken göremedi, siz cevheri keşfettiniz, seneye on katına satacaksınız he! Komik işler bu işler arkadaşlar, kargalar gülüyor bilmiş olasınız. Ne enteresan, her bölgeye aynı operasyon!

Türk Milli Beşir bedava oynamak için gönlünü, bedenini, ruhunu koymuş beklerken, üstelik işe yaradığını on dakikalarda göstermişken bebenin üzerini silip sen ticaret yapacaksın. Rus genç milli uşağa yıllık bir buçuk milyon tl garanti paralı sözleşme yapacaksın. İzledik işte, oduncu! İyi olsaydı bırakır mıydı memleketi? Muhammet Demir’i de siz almıştınız Sn Başkan. Korelinin maliyeti kaç para? Sanırım hocanızın tek santrforlu oynattığını gözden kaçırdınız! Sol açık Castillo, Trabzonspor’a konu olmadan önce, Transfer Market sitesinde bir nokta iki milyon dolar ederinde yazıyordu. Üç artı bir milyon dolara anlaştınız farkında mısınız? Has çalım atıyor çocuk, Emirateş ve Bursa maçlarını izledim, biri uşağa kalenin nerde olduğunu tarif etmeli. Hasabıma göre 12 milyon Castillo, bir o kadar da Onazi, bizzat siz izleyip kefil olduğunuz Bero da iki buçuk milyon Euro diyorlar! Habu işler nasıl işler Sayın Başkanım? CEO’su olduğunuz sizin yerde de böyle mi yapıyorsunuz? Yok canım! Sağ beki açığı unutmuş olamazlar! Yusuf’un işi değil, çok öncelerden bellemiştik. Yemek Sepeti Nevzat Bey mutlaka bulmuştur birini, uygun zamanı kolluyordur... Nasıl gördüğümü açıkça tarif etmeye çalıştım arkadaşlar, eksiği var fazlası yok. Antalya’nın yabancıları bizimkilerden kötü mü? Başakşehir’in, Konyaspor’un, Osmanlıspor’un, Gençlerbirliği’nin... Ya ne olur bir araştırın, bu kulüpler bu futbolcuları kaç paralara almış? Yıllık ne kadar veriyorlar? Neden Trabzonspor üç beş katı paralar ödüyor? İşte ben burayı anlamıyorum, anlatamıyorum! Birileri yapıyor Trabzonspor külliyen zarar ediyor. Çok açık. Herkesin gözünün önünde daha fazlası yaşanıyor. Yazıyoruz, Trabzonspor’u korumaya çalışıyoruz diye, bize bilmem ne, kulübü batağa batıranlara alkış he! Ula siz hangi köydensiniz?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap