SON DAKİKA



Haber > Spor > Üç puan güzel

Üç puan güzel

12 Mart 2016 Cumartesi - 09:31








Trabzonspor, küme düşme mücadelesinde altlarda oynayan Mersin İdmanyurdu maçına galibiyet parolasıyla çıktı. Önde sağ tarafta Sefa, sol tarafta Erkan, santraforda ise Hami hoca Cardozo’yu oynattı. Trabzonspor’un geri dörtlüsündeki Akakpo ve Mustafa iyi bir uyum içerisindeydi. Bordo-Mavili ekip sağ tarafta Cavanda, sol tarafta Bosingwa ile hücuma katkı verme isteğindeydi. Ancak Mersin İdmanyurdu’nda Nakoulma ve Halili, Welliton ve sağ tarafta Serkan, sol tarafta Vederson ile iyi paslar yaparak, Trabzonspor’u zaman zaman sıkıştırdılar. Orta sahada Okay ve Aytaç; Mersin İdmanyurdu’nun orta saha oyuncuları Murat Ceylan, Güven mücadelesi görüldü genelde. Kaleci Esteban bu maçta iyi bir oyun sergiledi. Her iki takımın da ilk yarıda doğru dürüst net gol pozisyonu yoktu. Mersin İdmanyurdu’ndan Nakoulma ve Wellitonn’u, Mustafa ve Akakpo çok iyi marke etti. Bilhassa Akakpo günündeydi. Zaman zaman Marin yaptığı driplinklerle rakip kalede etkili olmaya çalıştı. İlk yarı bu görüntüde tamamlandı. Zevksiz bir ilk yarı izledik. İkinci yarıya daha hızlı başlayan Trabzonspor olurken, Marin’in frikiği Cardozo’ya çarpıp ağlara gitti.

Trabzonspor’da Sefa’ya Hami hoca çok şans tanımasına ragmen, ayağına her top aldığında ıslıklanan oyuncu, yine bir iki pozisyonda etkili olamadı. O da yerini Yusuf’a devretti. Trabzonspor’da bilhassa ilk yarıda sağdan ve soldan atılan toplarla Cardozo bir türlü buluşamadı. Bütün toplar Mersin defansında kaldı. Zaman zaman Erkan, bazen Marin rakip kaleyi zorlamaya çalıştıysa da, Cardozo istediği topları alamadı. Puan açısından çok zor durumda olan iki takımdan kazanan Trabzonspor’du. Bordo-Mavili ekipte sahanın en iyisi Akakpo idi. Hemen hemen herkes vazifesini yaptı. Aytaç ve Sefa biraz silik görüldüler. Bordo-Mavililer, alınan bu galibiyetle önümüzdeki Beşiktaş maçına daha moralli çıkacak ve puanın 30’a çıkması sevindirici bir durum. Hami hoca ve oyuncularını kutluyor, destek veren taraftarlara da teşekkür ediyorum...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap