SON DAKİKA



Haber > Spor > Üç buçuk futbolcu...

Üç buçuk futbolcu...

15 Kasım 2016 Salı - 10:05








Başka yerde olsaydı herkes Suk'u konuşurdu deyi! Futbolcu olduğuna bir Trabzonlu inanmazken Kutup Yıldızı'dır iddia edeyi... Takım olamadık ondan sebep oynayamaylermiş... Bilmiyor ki ihtiyaca cevap vermek için donanımlı olmak gerekiyor. Otuz dörtlük Durica'yı ayrı tutup tüm aldıklarınızın ikinci, üçüncü sınıf olduklarını en baştan beri yazıyoruz. On maç değil, bin maç oynasalar da olmaz. Formanın istediği seviyeye çıkmaları imkansız. Hiçbirini aldığınız paranın yarısına dahi satamazsınız.

Bir buçuk milyon garanti paralı Sheidaev'i hayretler içerisinde izledim Çorum maçında. Akıl almaz bir durum. Olamaz, imkansız, hangi gerekçeyle alınmış anlamak mümkün değil. Kulübün başkanı her sözünde 'ekonomiyi düzelttik' diyor. Kredi çektiniz, eski hesapları yapılandırdınız. Borç yüz milyon daha arttı. Tam 12 milyon lira parayı bankadan faizle alıp O'nazi'nin kulübüne verdiniz. 8 milyon lirayı Bero için ödediniz. Oynatamadığınız Ibanez için 5.5 milyon verdiniz. 9 milyon Castillo'ya, bir de bunları getiren menajerlere ödeme yaptınız. Hiç ama hiç anlamıyorum.

Trabzonspor'un gelirleri değil Merkez Bankasını size verseler yetişmez. Has adamsınız ama futbolu bilmiyorsunuz sayın başkan. Osmanlıspor, Başakşehir nasıl yapıyor bir araştırın. Beş yüze, bir milyona topçu buluyorlar. N'dyaye, Aminu, Visca on katına alamazsınız. Sizin bu transfer işinde bir şey var sayın başkan. Bu paranın topçusu değiller. Transferler yanlış. Boş yere hayal satmayın, takım olmayacak bu kadro. Takım olacak kadar topçu yok. Üç buçuk futbolcuyla 150. yılda bile şampiyon olamazsınız. Sizden önceki son beş yılı incelerseniz aynı izleri takip ettiğinizi görürsünüz. Tavsiyem, yolunuzu değiştirin sayın başkan.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap