SON DAKİKA



Haber > Spor > Tutmaz bu iş...

Tutmaz bu iş...

11 Ağustos 2016 Perşembe - 10:30








“Bu sene hedef koymuyoruz” dedi başkanımız. Hocamız ekledi, “Önümüzdeki senenin takımını yapıyoruz.” Tuhaf geldi, bir anlam veremedim! Emirateşspor maçını izleyince işi çaktım! Hocamız çok profesyonel! Plancı, hesap uzmanı... Öncelikle geliş sebebi, kalan alacağını tahsis etmek. Dahası tanıdık menajerlere iş yaptırmak! Evet, evet durum vahim. Övgü dizip manşet yapanlara bakmayın siz... Kulüp Başkanı’nın ekibinin futbolu bilmiyor olmasını kullandılar. Twitter fenomeni olmasının Trabzonspor’a ne faydası olabilir? Sakallı yönetici Pogba ile selfie yapmış, Messi, Neymar, Modric’i evinde ağırlasa ne katar? İkinci, üçüncü sınıf futbolcular almışlar. Castillo, Bero, Onazi, Shaidaev, Ibanez, 34’lük Durica...

Hepsi hikâye. PTT Ligi’nde bile oynamaları tartışılır. N’doye’nin futbolcu olmadığını hala anlayamamışlar. Akla bakar mısınız? Adı sanı duyulmamış kulüplerle maç planla, yirmi gol at, bir ye... Basın, medya dünden hazır, pompala babam, pompala... Nasılsa yiyor taraftar! Bir kere izlediğinn hazırlık maçı anlaşılmaz. Asla doğru değil. Göle yoğurt çaldılar, tutmayacağını anlayınca hedef yok, senenin şeyini ortaya attılar. Nasıl yani? Şu yaşa kadar gelişmemiş futbolcuları seneye yıldız mı yapacaksınız? Aldıklarınız eldekilerden iyi değil ki... Alt yapıdan gelen çocuklar üvey evlat mı? Hangisi sizin starlardan kötü? Geri dönülmez yola girdiniz UstaBBaşkan. Keşke tüm paranızı üç futbolcuya yatırsaydınız. Dünya yıldızı santrafor, sol açık, sağ açık alsaydınız. Koreli bebeyi forma hakkımı saklı tutarak, şu aldıklarınızın hiçbirine gerek yoktu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap