SON DAKİKA



Haber > Spor > Türk biniciliği 8 atla koşacak

Türk biniciliği 8 atla koşacak

23 Şubat 2017 Perşembe - 09:24




Türkiye Binicilik Federasyonu, 2020 Tokyo Olimpiyatları’na takım halinde katılabilmek için kolları sıvadı. Bu doğrultuda hazırladığı projeyi Gençlik v





Türkiye Binicilik Federasyonu, 2020 Tokyo Olimpiyatları’na takım halinde katılabilmek için kolları sıvadı. Bu doğrultuda hazırladığı projeyi Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sunan federasyon, seleksiyon yöntemiyle geliştirilmiş, üst düzey genetiğe sahip 8 tane at almayı hedefliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, olimpiyatlara hazırlanan federasyonlara verilen desteği 4 yıla çıkardığını vurgulayan federasyon başkanı Bülent Bora, “Olimpiyatlara katılabilecek düzeyde sporcumuz var ama o düzeyde bir müsabakada yarışacak atımız yok. Binicilikte aynı anda iki kalp çarpıyor. Onların uyumu ve konsantrasyonuyla başarı geliyor. Burada büyük rol ata düşüyor. Türkiye’de binicimiz var ama maalesef uluslararası arenada yarışacak atımız eksik” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap