SON DAKİKA



Haber > Spor > Tüm planlar 3 puan için

Tüm planlar 3 puan için

29 Kasım 2015 Pazar - 13:15




Trabzonspor’da teknik direktör Sadi Tekelioğlu, tüm planlarını Fenerbahçe derbisinden yüzlerinin akı ile çıkmak için yapıyor.





Trabzonspor'un gündemi Fenerbahçe karşılaşması... Son dönemlerde Fenerbahçe deplasmanında kazanamamanın Pazartesi günü oynayacakları maçı bağlamadığının altını çizen deneyimli teknik adam, “Trabzonspor’da özellikle seçim arefesinde camiamıza pozitif enerji vermek için bu maçtan alacağımız 3 puan çok önemli” dedi. Tekelioğlu, Fenerbahçe’nin hafta içinde Avrupa Ligi’nde aldığı galibiyetin morali ve yorgunluğu ile derbiye çıkacaklarına da vurgu yaparken, “Biz rakibimizi Avrupa maçında olduğu gibi lig maçlarında da en ince ayrıntısına kadar izleyip analiz ettik. Oyuncularım ile de bire bir ve toplu olarak görüşmeler yaptık. Savaşıp yüreğimizi ortaya koyduğumuzda İstanbul’dan istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap