SON DAKİKA



Haber > Spor > Transferler şekil verecek

Transferler şekil verecek

08 Ocak 2017 Pazar - 09:10








Amatör Küme’de 15. hafta heyecanı da geride kalırken A Grubu’nda play-off makası biraz daha daraldı. Özellikle Hekimoğlu Doğanspor’un Büyükliman Belediye deplasmanında aldığı galibiyet rakibinin işini zora soktu. Şalpazarı'nın Of Gürpınar’ı evinde farklı skorla yenmesi dengeleri alt üst etti. Oluşan tabloda yarış Of Gürpınar, Şalpazarı ve Beşikdüzü arasında sıkışırken Beşikdüzü Beşirlispor karşısında sürprize izin vermedi.

Son haftalarda Yılmaz Üçüncü’nün etkisiyle iyi futbol oynayan Beşirlispor kazanamadıysa da kümede tutunma yolunda ümidini yeşertti. İdmanocağı Akçakale karşısında sürprize izin vermezken 1461 Trabzon 1985 Derecik’ten altın değerinde 1 puan aldı. Liderin Yeni Pelitli’ye şans tanımadığı haftada küme hattında Beşirlispor ve Yeni Pelitli’yi zorlu bir süreç bekliyor.

B Grubu’nda ise çok daha farklı bir tablo var. A Grubu'na göre daha denk kuvvetlerden oluşan grupta lider Ortahisar Kanuni’yi yenen Akçaabat Sebatspor yarışı farklı bir kulvara taşıdı. Puan tablosundaki durum kalan haftalar için yarışı daha da heyecanlı hale getirdi. Lider Ortahisar ile onuncu sırada yer alan Gençlerbirliği arasında yalnızca 10 puan olması yarışı canlı tutarken bu heyecan lig sonuna kadar yaşanacak gibi.

B Grubu’nun genç ekipleri DSİ Karadeniz ile Telekomspor bu haftayı da puansız kapatttılar. Bu takımların artık mucizeye ihtiyacı olacak gibi. Telekom’un işi çok zor gibi gözükürken DSİ Karadeniz ise Telekom’a göre çok daha avantajlı durumda. İki önemli transfer de yapan DSİ Karadeniz’in işi yine de çok zor gibi gözüküyor.

Son 7 haftalık ve 21 puanlık periyotta takımların kaderini transferler belirleyecek. Kuşkusuz ekipler eksik mevkilerini doldurmak amacıyla takviyeler yapacak. Ancak devre arası transfer zorluğu, oyuncu yokluğu ve hedefler takımları maddi yönden de büyük bir külfete sokuyor. Ortada kazanılması gereken 21 puanlık pasta var ve bu pastayı en asgari kayıpla yiyebilen ipi göğüsleyecek. Futbolseverleri şimdiden bunun heyecanı sardı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap