SON DAKİKA



Haber > Spor > Transferde son tango

Transferde son tango

29 Ağustos 2016 Pazartesi - 11:01




Trabzonspor sağ bek mevkisine takviye yapmak için seferber oldu. Bordo-Mavililer hedefindeki üç isimden birisini mutlaka renklerine bağlayacak





Transfer döneminin sona ermesine 4 gün kala Trabzonspor, çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği Sağ bek bölgesi için Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen Micah Richards ile yakından ilgilenen Bordo-mavililer, bir yandan da alternatif isimlerle temaslarını sürdürüyor. 

Micah Richards'ı satın alma opsiyonu ile kiralamak için Aston Villa ile anlaşma zemini arayan Trabzonspor yönetimi diğer yandanda Monaco'nun 20 yaşındaki genç yıldız adayı Almamy Toure ve Hollanda ekibi Hereenveen'de top koşturan 22 yaşındaki Luciano Slagveer ile dirsek temasında.

Micah Richards için son teklifini yapan ve beklemeye geçen fırtına, birkaç gün içerisinde 3 görüşmeden birini olumlu şekilde sonuçlandırıp transfere nokta koyacağı öğrenildi. Richards için yoğun mesayi harcayan Bordo-mavililer, bu transferde yaşanacak olası bir sıkıntıda Tour eve Slagveer’e yönelecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap