SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yuh olsun size!

Yuh olsun size!

Karadeniz Özel

20 Mart 2019 Çarşamba - 12:22




Trabzonspor’a 6 şampiyonluk kazandıran efsaneler üyelikten çıkarıldı! Bu ayıba son verin





Bordo-Mavili kulübün tarihinde görülmemiş skandallar yaşanıyor. Aidatını ödemediği gerekçesiyle 10 bin 564 kişi  üyelikten çıkarıldı. Sıkı durun, bunların arasında Trabzonspor’a 6 şampiyonluk kazandıran Güngör Şahinkaya ve İskender Günen de bulunuyor.

Daha ilginci ve bir o kadar traji komik durum ise; Güngör Şahinkaya’nın son dönem yaptığı ödemelerle Trabzonspor’u dar boğazdan kurtaran Başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın dayısı olması. Bu durum büyük tepki görürken efsaneler de yaşananlara isyan etti…

ŞAMPİYONLUKLAR KAZANDIRDILAR ANCAK…




Trabzonspor'da yapılan çağrılar sonrasında aidatlarını ödemeyen 10 Bin 564 kişi üyelikten çıkarıldı. Rakamın çok yüksek olması, dikkat çekerken ilk bakışta bu durum, ‘üyelerin işi ağırdan alması ve devamında da böyle bir yola başvurulması zorunluluğunu doğurdu’ şeklinde yorumlandı. Ancak detaylar ortaya çıkınca işin çok farklı olduğu ortaya çıktı. Nedeni ise, üyelikten çıkarılan isimler arasında bordo-mavili camiaya şampiyonluklar kazandıran isimlerin olmasıydı.

SORUN PARA DEĞİL, İLGİSİZLİK




SIKI durun, bunların arasında Trabzonspor ile 6 şampiyonluk yaşamış Güngör Şahinkaya, Coşkun Şahinkaya ile İskender Günen’in de olması ‘yok artık’ dedirtti. Evet yanlış duymadınız, Bordo-mavili takıma tarihi zaferler kazandıran Güngör Şahinkaya, Coşkun Şahinkaya ile İskender Günen artık Trabzonspor kongre üyesi değil. Bu olayın daha acı ve traji komik yanı ise efsane Güngör Şahinkaya ve Coşkun Şahinkaya’nınson dönem yaptığı ödemelerle Trabzonspor’u dar boğazdan kurtaran Başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın dayısı olması.

Camia şimdi bu soruyu yönetime soruyor:
EFSANELERİ TANIMAYAN KİŞİLER ORADA NASIL GÖREV YAPAR?
BİZİ ÜYELİKTEN SİLERSİNİZ AMA TRABZONSPOR TARİHİNDEN SİLEMEZSİNİZ





“Bizler 40 yıl Trabzonspor’a hizmet verdik. Şanla şerefle o formayı taşıdık. Bizi silenler, bu cüreti gösterenler hangi sıfatla bu terbiyesizliği yapmış..”

Üyelikten çıkarma işlemini yapan kişilerin bu denli duyarsız oluşu tepki çekerken, bu duruma efsaneler de isyan etti. Karadeniz’e konuşan İskender Günen şunları söyledi: “Söyleyecek bir şey yok. Bir karar almışlar. Belki bizim de hatamız var ama ortada bir ayıp var. Benim için önemli olan üye olup olmamam önemli değil. geçmişte efsane kadroda yer alıp şampiyonluklar yaşamam önemli. Taraftarın bana değer vermesi. Kulüpten insanlar gelip geçer. Bu kulüptekilerin yapmış olduğu bir ayıptır. En azından bir telefon açılmasını beklerdik. Trabzonspor büyük takım oldu ama hala büyük kulüp olamadı. Bu karar alınırken efsane isimler ve kulübe hizmetleri olan kişiler bilgilendirilebilirdi”




Öte yandan, tıpkı efsaneler gibi üyelikten çıkarılan camianın önemli isimleri, “Bizi üyelikten silersiniz ama Trabzonspor tarihinden silemezsiniz. Ancak tarih sizi ‘efsanelere ihanet edenler’ olarak yazacak” sözleriyle tepkilerini dile getirdi. Üyelikten çıkarılan bir ismin ise eski yönetici olduğu ve zamanında bordo-mavili kulübe 1 milyon dolarlık hibe yaptığı ortaya çıktı. Yine gelen bilgilere göre, yapılan bu uygulamadan gelen tepkiler üzerine yönetim bu kararı gözden geçirecek. Aynı kaynaklar yönetimin geri adım atacağını ve bu kişilere ödemeler için ek süre vereceğini dile getirdi.
                              
ÜYELİKTEN ÇIKARILANLAR KAÇ YILDIR AİDAT ÖDEMİYOR?
        
Trabzonspor Tüzüğü’nün 23’üncü Maddesi E fıkrası gereğince aidat borcunu ödemedikleri için 10 bin 564 kişi üyelikten çıkarıldı. Bu kişiler ne kadar zamandır aidat ödemiyor?




İşte rakamlar:

11 yıl ve üzeri 5 bin 514
10 yıl 189
9 yıl  212
8 yıl  1
7 yıl  213
6 yıl  330
5 yıl  414
4 yıl  2 bin 352
3 yıl  1552
TOPLAM: 10 bin 564

Haber: Osman BAŞKIR

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap