SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yönetim Ünal Karaman için kararını verdi!

Yönetim Ünal Karaman için kararını verdi!

Karadeniz Özel

21 Mart 2019 Perşembe - 11:43




''Takvimimiz var oturup konuşacağız''





Tecrübeli teknik adamla ilgili açıklama yapan bordo-mavili kurmaylar, “Bu konunun bize sorun olacağını sanmıyoruz. Bir takvimimiz var. Sırası gelince Ünal hocayı çağırıp konuşacağız. O bu takımın bir parçası” dediler

ÜNAL HOCAYI  BIRAKMAYIZ

Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman’ın geleceği belli olmaya başladı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli teknik adamla henüz sözleşme yapılmaması kafaları karıştırıyordu. Ancak yönetim içinden aldığımız bilgilere göre bordo-mavili kurmaylar Karaman’ı bırakmaya niyetli değil. Sözleşme yapılmama nedeni ise yönetimin, tamamen parasal konulara kanalize olması.




ÖNCELİKLİ KONU PARA

Konuyla ilgili görüşünü aldığımız yöneticiler, “Her şeyi bir takvime bağladık. Şu anda ivedilikle çözmemiz gereken şey yine para sorunu. Bunu halletmek için yoğun çaba harcıyoruz. Ünal Karaman konusunun da zamanı var. Zaten oradan bir sorun çıkacağını düşünmüyoruz. Ünal hocayı çağırıp konuşacağız. O bu takımın bir parçası. Herhangi bir sıkıntı yaşanacağına ihtimal vermiyoruz” ifadelerini kullandılar.




EN AZ PARAYI ÜNAL HOCA ALIYOR

FATİH TERİM    G.SARAY    18.6 MİLYON  TL
ŞENOL GÜNEŞ    BEŞİKTAŞ 15.5 MİLYON  TL
ERSUN YANAL    F.BAHÇE    9.92 MİLYON  TL



ABDULLAH AVCI    B.ŞEHİR   9 .3 MİLYON TL
ÜNAL KARAMAN    TRABZONSPOR 1.5 MİLYON TL

Haber: Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap