SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman o futbolcuyu istiyor

Ünal Karaman o futbolcuyu istiyor

11 Temmuz 2018 Çarşamba - 14:05




Trabzonspor transferde sağ gösterip sol mu vuracak?





Lige veda eden Karabükspor'un 19 yaşındaki futbolcusu Tayyib Talha Sanuç için girişimde bulunan Trabzonspor yönetimi, beklediği fiyatın üstünde bir cevap alınca bu transferi askıya almıştı.

Geçtiğimiz sezon Karabükspor'u çalıştıran Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman'ın yakından tanıdığı Tayyib Talha Sanuç'un transferi için yeniden girişim başlıyor.

Trabzonspor'un transfer listesinde olduğunun açıklanmasının ardından fiyatı yükseltilen genç yıldız adayı, listeden çıkartılarak fiyatının düşürülmesi sağlandı.

Trabzonspor yurt dışında aradığı stoperleri bulduğu yönünde çıkan haberlerin üzerine Karabükspor'un Tayyib Talha Sanuç'un fiyatında indirime gittiği ve bordo-mavili takımla yeniden görüşmelere başladığı bilgisine ulaşıldı.

Ünal Karaman'ın transferinde ekonomik şartların mantıklı hale gelmesi halinde Trabzonspor'a gelmesini istediği Tayyib Talha Sanuç'un da bordo-mavili formayı giymeyi çok istediği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap