SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Türkiye’nin Liverpool’u Trabzonspor’dur

Türkiye’nin Liverpool’u Trabzonspor’dur

Karadeniz Özel

20 Mart 2019 Çarşamba - 12:21




Beyaz Tv Spor program yapımcısı, moderatörü ve yorumcusu Ertem Şener, Karadeniz’e konuştu...





HAKKI HER ZAMAN YENİYOR

BEYAZ Tv Spor program yapımcısı, moderatörü ve yorumcusu Ertem Şener’in sosyal medyada attığı “Türkiye’de en çok kimin hakkı yeniyor” twitine en çok “Trabzonspor” yorumu yapılmıştı. Konu ile ilgili olarak Karadeniz’e konuşan Şener, “Trabzonspor’un hakkı sadece bu sezon değil her sezon yeniyor. Trabzonspor’un hakkının yenmesi değil mesele. Olan hakkını savunabilecek kim var. Trabzonspor’un hakkını hangi Trabzonsporlu savunabiliyor. Birileri Trabzonspor’un büyüklüğünü unutuyor. Bu büyüklüğü de Trabzonsporluların anlatması gerekiyor. Trabzonspor’un içerisinde bölünmüşlük var. Bu takımın artık tüm kesimlerince birlik olması gerekiyor. Birlik olunursa tek yumruk olursa kimse Trabzonspor’u yıkamaz. Trabzonspor’un sorunu İstanbul değil, Trabzon. Trabzon’u Trabzon’dan başka hiç kimse yıkamaz” dedi.

FUTBOL DENİNCE TRABZON




TRABZONSPOR’UN Türkiye’nin Liverpool’u olduğunu da söyleyen Ertem Şener, “Yusuf Yazıcı oyundan çıkıyor hakaretler yapıyor, Abdülkadir Ömür çıkarken hakaretler yağıyor. Abdülkadir Parmak bir hata yapıyor tribünlerde homurdanma başlıyor. Trabzonspor Türkiye’nin Liverpool’udur. Liverpool nasıl İngiltere’nin futbol kültürü ise Türkiye’de de futbol kültürü Trabzonspor’dur. Türkiye’de bir takımdan milli takım ortaya çıkarılacaksa bu Trabzonspor’dur” ifadelerini kullandı.

ÖZE DÖNÜŞ YAPILMALI




TRABZONSPOR’UN başarıyı yakalaması için 1970-80’li yıllara dönüş yapması gerektiğinin altını çizen Ertem Şener şu ifadeleri kullandı; “Şampiyonluğa herkesin inanması lazım. Öze dönüş yapılmalı. Taraftar inanmıyor zaten. Taraftar inanmazsa futbolcu nasıl inanacak. Yusuf’un oyundan çıkmasına nasıl izin veriliyor. Abdülkadir Ömür, Türkiye’nin Abdüş’ü bu. Uğurcan, Arda ve Hüseyin hepsi aslanlar gibi. Yabancı kuralının sınırlandırılmasına karşıyım. Türkiye’de yabancı sınırı serbest olmalı. Trabzonspor’da yabancı oyuncu sayısı sınırı olması lazım. Trabzon’da çok yabancı oyuncu iş yapmaz. Orada zaten bir futbolcu fabrikası var. Her ilçeden bir oyuncu al yine şampiyon olurlar”

TRABZON BİRLİK OLMALI

“TRABZONSPOR her şeyine sahip çıkmalıdır. Birliğini beraberliği oluşturmalı. Bunu gören herkes Trabzonspor’un birlik ve beraberliğinden çekinecektir. Ben Dozer Cemil ile ilgili bir twet attım. Altına ‘Ya ne Dozer Cemil’i, kimdir bu adam’ diye Trabzonlulardan yorumlar geldi. Eğer Dozer Cemil’i bilmeyen Trabzonsporlular varsa vay benim ülkemin futbol haline. Dozer Cemil’i tüm Trabzonsporluların bilmesi lazım. Ben Beşiktaş’ı tutuyorum ama Trabzonspor’u da çok seviyorum. Ben Beşiktaş şampiyon olamayacaksa Trabzonspor şampiyon olsun isterim. Hatta bir sene Beşiktaş bir sene Trabzonspor şampiyon olsun isterim”




Haber: Mehmet KARAGÖZ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap