SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tin Jedvaj Trabzonspor'a geliyor mu? Menajeri açıkladı!

Tin Jedvaj Trabzonspor'a geliyor mu? Menajeri açıkladı!

05 Nisan 2022 Salı - 11:22




Trabzonspor ile adı anılan Tin Jedvaj’ın menajeri, bu iddiaları yanıtladı.





Trabzonspor ile bir süre önce adı anılmaya başlayan Lokomativ Moskova’nın defans oyuncusu Tin Jedvaj ile ilgili iddialara yanıt geldi.  

Hırvat Stoper Oyuncusunun menajeri Nikki Vuksan, konuyla ilgili gelen soruya “Söylentilerle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Tin, Lokomotiv’in oyuncusu” ifadelerini kullandı. 26 yaşındaki Hırvat oyuncunun Lokomotiv ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Sağ ayaklı stoper, Dinamo Zagreb’den, 2013 yılında Roma’ya 5 Milyon Euro’ya transfer oldu. Buradan da Leverkusen’e 1 milyon Euro ile kiralanan oyuncu sonrası sezon 7 Milyon Euro’ya bonservisiyle satın alındı.  4 yıl sonra Augsburg’a kiralanan Tin Jedvaj, 2021 yılında da 4 Milyon Euro’ya Lokomotiv’e satıldı. 
 

Tin Jedvaj

Bu sezon toplamda 13 maçta ilk 11’de forma giydi. 1 maça ise sonradan dahil oldu.  7 karşılaşmanın ise kadrosunda yer almadı.  Bunlardan ikisi ise kırmızı kart cezalısı olmasından kaynaklı…  Burada ilginç ayrıntı ise Spartak Moskova ile 1 - 1 berabere kaldıkları maçta ilk sarı kartını 90’da ikincisiyi ise 5 dakika sonra yedi.  Ural’a 1 - 0 mağlup oldukları karşılaşmada da yine kısa süreli aralıklarla kart yediği görülüyor. İlk sarı kartını 40 dakikada, ikinciyi ise 47’de yedi… 

Beğendim
8
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap