SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trezeguet Trabzonspor'da!

Trezeguet Trabzonspor'da!

01 Temmuz 2022 Cuma - 15:05




Abdullah Avcı'nın 1 numaralı kanat hedefi olan Trezeguet için yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varıldı. 27 yaşındaki yıldız teklif edilen tava n ücreti kabul ederken, kulübü Aston Villa da tamam. Kısa süre içinde KAP açıklaması yapılacak.





Trabzonspor kanat transferini bitirdi... Mahmoud Trezeguet ile günlerdir temas halinde olan Bordo-Mavililer, 27 yaşındaki yıldızı ikna etti. Kıran kırana pazarlıklarda 1.5 milyon Euro'su garanti olmak üzere bonuslarla 2.2 milyon Euro yıllık ücrete çıkan Fırtına, oyuncu cephesinden olumlu yanıt aldı. Bunun üzerine Aston Villa ile bonservis pazarlıkları hızlandı. Her ne kadar İngiliz basını yaklaşık 5 milyon Euro'luk bir bedelle tarafların anlaşacağını yazsa da kulübe yakın kaynaklar rakamın daha düşük olduğunu belirtiyor. Trabzonspor ile Aston Villa arasındaki görüşmelerde son pürüzler çözülürken, prensipte anlaşmaya varıldı.

ŞİMDİ SIRA STOPERDE

Karadeniz ekibi, kısa zaman içinde KAP açıklaması yapacak ve yıldız futbolcu takımın yeni sezon hazırlıklarına katılacak. Nwakaeme sonrası teknik direktör Abdullah Avcı'nın 1 numaralı hedefi olan Trezeguet kadroya katılırken, şimdi gözler stopere yapılacak transfere çevrildi.

 5. TRANSFER OLACAK

İlk olarak kiralık forma giyen Denswil'le anlaşmaya varan ve Hollandalı stoperle 3 yıllık sözleşme imzalayan Trabzonspor, devamında Kasımpaşa'dan Eren Elmalı ve Doğucan Haspolatlı'yı renklerine bağladı. Bek bölgesine de Danimarka Milli Takımı'nın yıldızı Larsen alındı. Fırtına, 5. transferini Trezeguet ile gerçekleştirmiş olacak.


Beğendim
18
Sevdim
9
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap