SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un genç oyuncusu kapışılıyor! Ajax’ın Ahmetcan Kaplan için rakipleri: PSG ve Arsenal

Trabzonspor'un genç oyuncusu kapışılıyor! Ajax’ın Ahmetcan Kaplan için rakipleri: PSG ve Arsenal

13 Ağustos 2022 Cumartesi - 11:38




Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon A Takıma çıkardığı Ahmetcan Kaplan bir anda Avrupa transfer piyasasının gözdesi oldu. Ajax'ın transferde büyük kademe katettiği son günlerde basında yer alırken bugün Hollanda'dan çok daha ilginç haberler geldi. Buna göre Ajax elini çabuk tutmazsa Ahmetcan'ı PSG veya Arsenal'e kaptırabilir.





Trabzonspor'un genç defans oyuncusu Ahmetcan Kaplan, Türkiye’de popüler değil belki ama Avrupa’da pek çok takımın gözdesi… Hollanda’da konuşulan Ajax’ın Ahmetcan için acele etmezse genç Türk oyuncuyu Arsenal ya da PSG’ye kaptırabileceği.

Gianluca di Marzio ve Fabrizio Romano'ya göre Ajax ve Torino, Perr Schuurs'un transferi konusunda anlaşmaya yaklaştı. 

De Telegraaf muhabiri Mike Verweij'in iddiasına göre anlaşma ile ilgili son detaylar üzerinde konuşuluyor.  Ajax, Schuurs'un yerini dolduracak isim olarak Ahmetcan Kaplan'ı düşünüyor. Ancak Verweij'e göre, Trabzonspor'un defans oyuncusu Paris Saint-Germain ve Arsenal'in de gözdesi. Bu yüzden Ajax 9 milyon euro artı bonuslar karşılığında genç yıldız adayı Schuurs'u satarken, Ahmetcan için 8+2 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor. Ancak bu bile yeterli gelmeyebilir.

Ahmetcan Kaplan kimdir, nereli, kaç yaşında?




Ahmetcan Kaplan, 16 Ocak 2003 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. 2013 yılında, henüz 10 yaşındayken Trabzonspor alt yapısında kariyerine adım atan Ahmetcan Kaplan, 2020 yılına kadar alt yapıda forma giymiştir. 2020 yılında A takım seviyesinde forma giymeye başlayan Ahmetcan Kaplan, Hollanda kulübü Ajax'ın yakın takibinde yer almıştır.

Sol ayağına hakim olan Ahmetcan Kaplan, stoper mevkisinde forma giymektedir.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap