SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da stopere iki yerli aday! Serdar Aziz ve Samet Akaydın...

Trabzonspor'da stopere iki yerli aday! Serdar Aziz ve Samet Akaydın...

05 Mayıs 2024 Pazar - 13:22




Savunmaya yerli takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor’un gündemine Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz (33) ve Panathinaikos’da kiralık olarak forma giyen Samet Akaydın (30) geldi. Bordo Mavili kurmaylar iki ismi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.





TRABZONSPOR’DA gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Yabancı kuralı nedeniyle mutlaka kadrosuna yerli takviye yapmayı planlayan bordo mavili kurmaylar, Fenerbahçe’nin stoperi Serdar Aziz ve bonservisi sarı lacivertli ekipte olan, Panathiaskos’da kiralık forma giyen Samet Akaydın’a kanca taktı. Yönetim, Fenerbahçe’de gözden düşen iki isim için İstanbul ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

FENERBAHÇE’DE kadroda düşünülmeyen Serdar Aziz konusunda Fenerbahçe yönetiminin ayrılıkta kolaylık sağlaması beklenirken, oyuncunun kulübü ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Samet Akaydın’ın ise Trabzonlu olması bordo mavili kulüp için transferde bir avantaj gibi görünüyor. Yönetim, Abdullah Avcı’nın da onay verdiği iki isim için önümüzdeki günlerde resmi girişimlere başlayacak.



Serdar Aziz, 20 maçta bin 528 dakika sahada kalırken 1 gol atıp, 2 asist yaptı.



Samet Akaydın, 15 maçta bin 73 dakika sahada kalırken, gol yada asist yapamadı.

Beğendim
2
Sevdim
6
Beğenmedim
17
Üzgün
0
İnanılmaz
6

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap