SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da stoper harekatı! İşte adaylar...

Trabzonspor'da stoper harekatı! İşte adaylar...

28 Haziran 2022 Salı - 15:04




Stoper transferine yoğunlaşan Trabzonspor, Marlon’dan henüz sonuç alamazken menajerler 2 yeni Brezilyalı ismi Bordo-Mavili kulübe sundu. Japonya’da Kashiwa Reysol forması giyen 27 yaşındaki Emerson Santos ve Amerika MLS ekiplerinden Orlando’da forma giyen 29 yaşındaki Antonio Carlos bordo-mavili kulübe önerildi. İki oyuncu ile ilgili teknik heyetin değerlendirme yapacağı dile getirildi.





Stoper transferine yoğunlaşan Trabzonspor, Marlon’dan henüz sonuç alamazken menajerler 2 yeni Brezilyalı ismi Bordo-Mavili kulübe sundu.

Bu isimlerden ilkinin Japonya’da Kashiwa Reysol forması giyen Emerson Santos olduğu iddia edildi.

27 yaşında ve 1.84 boyundaki Brezilyalı sağ stoper Mart ayında transfer olduğu Japon ekibinde vize sorunları nedeniyle maçlara çıkamadığı ve Avrupa’ya transfer olmak istediği öne sürüldü. Santos’un 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bordo-Mavili takıma önerilen diğer ismin ise Amerika MLS ekiplerinden Orlando’da forma giyen Antonio Carlos olduğu kaydedildi. 29 yaşındaki Brezilyalı savunmacı 1.91 boyunda ve hava toplarında etkisiyle biliniyor. İki oyuncu ile ilgili teknik heyetin değerlendirme yapacağı dile getirildi.

Santos ve Carlos daha önce forma giydikleri Palmerias’ta Vitor Hugo’nun takım arkadaşlarıydı.

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap