SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Nwakaeme şoku! FIFA'ya gidiyorlar...

Trabzonspor'da Nwakaeme şoku! FIFA'ya gidiyorlar...

23 Mart 2019 Cumartesi - 15:34




İsrail basını, Trabzonspor hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Bordo Mavili kulübün Anthony Nwakaeme'nin bonservis ücretini henüz ödememesi nedeniyle Hapoel Beer Sheva tarafından FIFA'ya şikayet edilebileceği öğrenildi.





Geçtiğimiz günlerde başkan Ahmet Ağaoğlu'nun FIFA'da biriken toplam dosya sayısının 18 olduğunu açıkladığı Trabzonspor'da şimdi de Anthony Nwakaeme krizi yaşanıyor.

İsrail basını, Bordo Mavili kulübün geçtiğimiz yaz Hapoel Beer Sheva'dan transfer ettiği Nijeryalı kanat oyuncusunun bonservis bedelini henüz ödemediğini öne sürdü.

Ülkede yayım yapan "Walla!" adlı internet sitesinin haberine göre Beer Sheva yöneticileri, 1 milyon euroluk ücretin tahsili için Trabzonspor'a gönderdiği son mesajda paranın ödenmemesi hâlinde konuyu önümüzdeki günlerde FIFA'ya taşıyabileceklerini iletti.




Trabzonspor'la 2021 yazına kadar sözleşmesi bulunan Nwakaeme, bu sezon Bordo Mavili formayla çıktığı 28 maçta 10 kez fileleri havalandırırken 6 da asist kaydetmişti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap