SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a Manchester United'ın genç yıldızını önerdiler!

Trabzonspor'a Manchester United'ın genç yıldızını önerdiler!

05 Şubat 2023 Pazar - 16:32




Manchester United’ın genç kanat oyuncusu, menajerler tarafından Trabzonspor’a önerildi.





Fanatik'te yer alan habere göre; Visca’nın yerine kanat arayışında olan Trabzonspor, oyuncu satışı yapamadığı için transferi rafa kaldırmıştı. Ancak Avrupa’da ara transferin sona ermesinin ardından sürpriz isimler gündeme gelmeye başladı. Bunlardan biri de; Facundo Pellistri. Manchester United forması giyen 21 yaşındaki yıldız, İngiliz devinde süre bulamıyor. Premier Lig’de 9 maçta kadroda olan fakat oyuna girmeyen Pellistri, kupa maçlarında 4 kez görev aldı ve 1 asistlik katkı sağladı. Genç yaşına rağmen Uruguay Milli Takımı’nda da 10 maça çıkan Pellistri, menajerler tarafından Trabzonspor’a önerildi.

Kiralama ücreti yok

Sezon sonuna kadar kiralık teklif edilen Pellistri konusunda teknik heyetin raporuna göre hareket edilecek. Oyuncunun maliyeti de transferde belirleyici olacak. Pellistri için Manchester United’ın kiralama bedeli talep etmediği öğrenilirken, Uruguaylı yıldızın oynayabileceği bir takıma gitmesi isteniyor.

Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap