SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a 3 yıldız birden geliyor!

Trabzonspor'a 3 yıldız birden geliyor!

05 Şubat 2023 Pazar - 21:59




Trabzonspor, yarın derbi maçta Galatasaray’ı devirirse yönetim transferin son günlerini çok hareketli geçirecek





Bordo-mavili kurmayların, teknik direktör Abdullah Avcı ile yaptığı özel görüşmede çok önemli kararlar alındı. Yarın oynanacak derbiden Trabzonspor zaferle ayrılırsa, planlar tamamen değişecek. Avcı’nın çok istediği 3 isim için tüm şartlar zorlanacak.

Listenin ilk sırasında Molde’nin 23 yaşındaki kanat oyuncusu Ola Brynhildsen bulunuyor. Listedeki ‘olmazsa olmaz’lardan birisi Dnipro’nun gol makinesi Artem Dovbyk. Diğeri ise Olympiakos’un 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Giorgos Masouras. 3 yıldızın transferi için tüm şartlar zorlanacak.

TRABZONSPOR için bugün İstanbul’da oynayacağı Galatasaray derbisinin önemi bir hayli fazla. Bordo-mavililer bu önemli karşılaşmadan 3 puanla ayrılırsa, transferin son günlerinde çok hareketli günler yaşayacak. Alınacak galibiyet Fırtına’nın ligdeki planlarını tamamen değiştirecek. Kalan haftalarda daha iddialı konuma geçmek için Trabzonsporlu kurmaylar takıma ciddi takviyeler yapacak. Fırıtına’nın listesinde 3 önemli isim bulunuyor. Bunların ilki Molde’nin 23 yaşındaki kant oyuncusu Ola Brynhildsen. Diğer iki isim ise daha öncede gündeme gelen ancak transferleri gerçekleşmeyen Dnipro’nun 26 yaşındaki gol makinesi Artem Dovbyk ve Olympiakos’un sol kanadı 29 yaşındaki Giorgos Masouras. Yönetim 3 oyuncu için, Galatasaray derbisinin ardından kolları sıvayacak ve tüm şartları zorlayıp bu 3 ismi kadrosuna katmaya çalışacak. Ola Brynhildsen satın alma opsiyonlu kiralık, Masouras ve Dovbyk ise bonservisleriyle alınmak isteniyor.

Ukrayna'nın Dnipro takımında oynayan Artem Dovbyk, 14 maçta 1224 dakika sahada kaldı. 25 yaşındaki forvet bu süreçte 11 gol atarken, 2 de asist yaptı. Ukraynalı'nın sözleşmesi 31 Aralık 2023 tarihinde sona eriyor.

Yunanistan Süper Lig ekibi Olimpiakos'ta forma giyen sol kanat Georgios Masouras, 19 lig maçında 936 dakika sahada kalırken, 3 gol kaydetti. 29 yaşındaki oyuncunun takımıyla 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Norveç'in Molde takımında oynayan Ola Brynhildsen, geçen sezon takımıyla 19 maça çıkarken, 11 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 23 yaşındaki forvet Ola, bu sezon ise Avrupa'da 11 müsabakada 5 gol attı, 3 de asist yaptı. Oyuncunun kulübü Molde ile 31 Aralık 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beğendim
29
Sevdim
20
Beğenmedim
13
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap