SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’u 20+2.27 milyon Euro’luk servet bekliyor

Trabzonspor’u 20+2.27 milyon Euro’luk servet bekliyor

19 Ağustos 2022 Cuma - 10:05




Trabzonspor, Kopenhag'ı eleyip, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsa, dev gelirin sahibi olacak.





Trabzonspor, Devler Ligi'nde gruplara kalmayı başarırsa büyük bir gelirin sahibi olacak. İlk maçta Kopenhag ‘a 2-1'lik skorla kaybeden Trabzonspor, Trabzon’da işi bitirmeye çalışacak.

Ayak bastı parası, yayın ve katsayı gelirleri hesaba katıldığında bordo-mavili takımın kasasına 19 milyon avro girecek. Fenerbahçe'nin de elenmesinin ardından tek temsilci olarak kalan Trabzonspor, 1 milyon avro daha ekstra gelir elde edecek. Toplamda 20 milyon Euro gibi çılgın bir rakamı kasasına koyacak olan Trabzonspor için ekstra bir gelir kapısı daha açıldı.

Trabzonspor, dün akşam ilk Şampiyonlar Ligi Play Off müsabakalarına çıkan Bodo Glimt ve Maccabi Hafia'nın gruplara kalması halinde kasasına ekstra 2 milyon 270 bin Euro daha koyacak. İşler Trabzonspor’un istediği gibi giderken Bodo Glimt, Dinamo Zagreb’i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maccabi Hafta ise Kızılyıdız’ı 3-2 ile geçti.

Trabzonspor turu geçmesi halinde 20 milyon Euro’ya ek olarak 2 milyon 270 bin Euro daha kasasına koymuş olacak.

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap