SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor taraftarı Nwakaeme’yi geri istiyor mu?

Trabzonspor taraftarı Nwakaeme’yi geri istiyor mu?

07 Ağustos 2022 Pazar - 09:03




Trabzonspor Haberleri | Trabzonspor'da bir kez daha Nwakaeme sesleri yükseliyor... Taraftarlar Trezeuget'in onun yerini dolduramayacağına kanaat getirdi. Bazıları ise, “Eğer bir terbiyezisliği yoksa geri dönsün” diyerek yönetime mesaj gönderdi...





Trabzonspor’da gündem bir kez daha Anthony Nwakaeme… Henüz bir takım bulamayan Nijeryalı oyuncu kısa süre önce Ahmet Ağaoğlu’a mesaj gönderdi. Geri dönmek istediğini iletti. Abdullah Avcı “hayır” demedi. Başkan. Ağaoğlu ise Nwakaeme’ye, “Bizim şartlarımızı kabul edersen konuşuruz” dedi.  

SUUDİ ARABİSTAN TAKIMLARIYLA GÖRÜŞÜYOR

Nwakaeme başta Suudi Arabistan olmak yüksek maaş ödeyebilecek ülkelerin takımlarla görüşmeler yapıyor. Ancak hiç birisi hayal ettiği 4 milyon Euro ve üzerinde bir rakamı kendisine vermeyi düşünmüyor. 

TARAFTAR NWAKAEME'Yİ GERİ İSTİYOR

İstanbulspor maçı ise Nwakaeme için bir umut oldu. Bordo-mavili taraftarlar Trezeguet’nin Nijeryalı yıldızın yerini dolduramayacağına kanaat getirdi. Bazıları ise, “Eğer bir terbiyezisliği yoksa geri dönsün” diyerek yönetime mesaj gönderdi.


Beğendim
29
Sevdim
4
Beğenmedim
7
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap