SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Naci Ünüvar'ın peşinde!

Trabzonspor Naci Ünüvar'ın peşinde!

16 Ağustos 2022 Salı - 10:45




Trabzonspor'da transfer hareketliliği devam ediyor. Bordo mavililer'in hedefteki isim Naci Ünüvar.





Yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a konuk olacak Trabzonspor'da transfer durmak bilmiyor. Bartra ve Lahtimi sonrasında bir santrafor daha almak isteyen bordo mavililer orta sahaya da takviye yapacak. Yaratıcı bir isim istediğini belirten Abdullah Avcı'nın ardından rota Hollanda'ya çevrildi. Daha önce adı birçok Süper Lig takımı ile anılan Naci Ünüvar listede.

Birçok talibi var

Konyalı bir ailenin çocuğu olarak Hollanda'da yetişen ve Ajax alt yapısında futbol eğitimini alan Naci Ünüvar, geçen sezon gösterdiği performansla herkesi etkilemiş, attığı goller ve asistlerle kariyerinin en verimli dönemini geçirmişti. Alfred Schurder'in gelmesiyle birlikte kendisine A takımda yer bulan gurbetçi futbolcu, geride kalan maçlarda süre almayınca bu yaz başı kontrat uzatmasına rağmen ayrılığa sıcak bakıyor. Beşiktaş'In yanı sıra Twente, AZ ve Anderlecht de kendisini kiralamak istiyor.

stefano denswil naci ünüvar

Görüşmeler başladı, en büyük koz Denswil

Trabzonspor'un Naci Ünüvar'ı kiralamak içim görüşmelere başladığı öğrenildi. Amsterdam temsilcisine gitmesine kesin gözle bakılan Ahmetcan'dan bağımsız olarak yürütülüyor. Temasların kısa sürede sonuçlanması beklenirken bordo mavililerin en büyük kozu ise şüphesiz Stefano Denswil olacak. Naci, Surinam asıllı futbolcuyu desteklemek üzere birkaç kez Trabzon'a gelmiş, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunmuştu.

Naci Ünüvar kimdir?


13 Haziran 2003'te Hollanda'da Türklerin en yoğun olduğu yerlerden biri olarak görülen Zaandam'da doğan Naci Ünüvar 19 yaşında. Konyalı ailenin bir çocuğu olarak OFC Zaandam'da başlayan futbol hayatını ülkenin en önemli akademilerinden Ajax alt yapısına geçerek devam ettirdi. Amsterdam ekibinde de profesyonelliğe imza attı. Geçen ay başında sözleşmesini 4 yıl daha uzatan genç futbolcu, geçen sezon çıtkığı 35 maçta 16 kez fileleri havalandırıp 13 de asist yaptı. Sol kanat ve 10 numara oynayabilen Naci aynı zamanda alt yaş kategorilerinde Hollanda Milli Takımı forması giyiyor. Kardeşi Emre de yine Ajax alt yapısında oynuyor.

Kaynak: DAMGA-Burak Zihni

Beğendim
9
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap