SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Kulübü, Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etmeli miydi? Sokak Röportajları

Trabzonspor Kulübü, Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etmeli miydi? Sokak Röportajları

20 Nisan 2019 Cumartesi - 16:32




Trabzonspor taraftarına sorduk. İşte gelen yanıtlar





İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilen Trabzonlu Ekrem İmamoğlu, uzun bir sürecin sonrasında mazbatasını alıp koltuğa oturdu.

İmamoğlu’na her çevreden kutlama mesajları gelirken, en çok beklentisi olduğu yer olan doğduğu şehir Trabzon’dan henüz bir yanıt gelmedi. Bu durum sosyal medyada tepki çekti. Bordo-mavili renklere gönül veren binlerce kişi, “Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor’un yöneticiliğini yapmış, Trabzonspor Kongre Üyesi ve 2010-2011 şike sürecinde kulübün en büyük savunucusu olmuş bir isim. Neden bir kutlama mesajı yayınlanmadı?” diyerek bu durumu eleştirdi.

Bu yaşananların sonrasında Karadeniz, Trabzonspor’un yetkili isimlerine aynı soruyu sordu. İşin en ilginç yanı ise, bordo-mavili yönetim bu konuda adeta su-pus oldu. Yanıt vermekten kaçındı. Taraftar ve camia ise başta başkan Ahmet Ağaoğlu olmak üzere, yönetimin ağır toplarından bu konuyla ilgili açıklama yapmalarını bekliyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap